site okul selçuk izmir

site okul selçuk izmir

Merakla beklenen rapor sunuldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş karar

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu’nun raporu doğrultusunda “açıköğretim psikoloji lisans programlarının kapatılmasının daha yararlı olacağı” yönündeki görüşünü YÖK’e bildirdiğini duyurdu.

Merakla beklenen rapor sunuldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan flaş karar
05.08.2020
A+
A-

Cumhurbaşkanı’nın kararını Twitter’dan duyuran Fahrettin Altun, şunları yazdı:
”Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu “psikoloji lisans eğitiminin büyük oranda uygulama gerektiren mahiyeti ve yükseköğretimde kalitenin korunması amacıyla örgün olarak yapılmasının daha uygun olacağı yönünde” bir rapor hazırlamış ve Cumhurbaşkanımıza sunmuştur.
Sayın Cumhurbaşkanımız, Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulunun ilgili raporuna binaen
“açıköğretim psikoloji lisans programlarının kapatılmasının daha yararlı olacağı” yönündeki görüşünü Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına bildirmiştir.”

Son dakika... Merakla beklenen rapor sunuldu Cumhurbaşkanı Erdoğandan flaş karar

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.