site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Mart Ayı Meclisi İkinci Oturumu Yapıldı

Mart Ayı Meclisi İkinci Oturumu Yapıldı
07.03.2015
A+
A-

DSC_71537

Selçuk Belediye Meclisi Mart ayı ikinci oturumu yapıldı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın Berlin 2015 ITB Turizm Fuarı’na katılması sebebiyle yurt dışında bulunması sebebiyle Osman Başterzi’nin başkanvekilliğinde toplanan meclis gündemdeki maddeleri görüştü.

Başkana Kredi Kullanma Yetkisi

Gündemin dördüncü maddesi mali hizmetler müdürlüğünün kredi kullanılması ile ilgili madde hizmetlerin giderlerini karşılamak ve belediyenin mali yapısını güçlendirmek amacıyla bankalardan kredi kullanılarak borçlanma için belediye başkanına yetki verilmesine MHP meclis üyesi İbrahim Soğutmaz’ın red oyuna karşılık ilgili madde oy çokluğuyla kabul edildi.

Park ve Büfeler ihaleye çıkıyor

Gündem maddeleri arasında yer alan belediye mülkiyetinde bulunan park ve büfelerin ve yine mülkiyeti Selçuk Belediyesi’ne ait olan Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir dükkanın on yıl süreyle kiraya verilmesine ve ihale işlemleri için Selçuk Belediyesi Encümeni’ne yetki verilmesi oy birliğiyle karar verildi.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün geçiş hakkı ücretleri sabit ve mobil haberleşmede kullanılan her türlü kablo ve benzeri gerecin taşınmazlardan geçirilmesine ilişkin yönetmelik kapsamında geçiş hakkı ücret tarifesinin ve elektronik haberleşme sistemini oluşturan tüm kablo, ekipman ve müştemilatın fen işleri müdürlüğü ücret tarifesine eklenmesine ilişkin madde oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemde bekleyen konulardan İncirlidere Islahına ilişkin imar planı değişikliği konulu madde oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin 2.nci, 3.ncü ve 8.nci maddeleri komisyonda görüşülmeye devam ettiğinden sonraki meclis gündemine bırakıldı.

DSC_7161

DSC_7153

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Sevgili seçmenlerim biliyorsunuz seçim yaklaşıyor makarnalarınız stoklandı gelecek kışın kömürleri çıkarılıyor işçilerimiz canla başla 940 tl ye çalışıyorlar askeri ücrete seçimden sonra 50 tl zam söz emekliye 24 tl zam verecez soğan ekmek yemeye devam edin saray kollarımız değişti tanesi 10 bin tl sizleri yormadan demek isterim ki iyisiniz maşşallah oylarınızı bekleriz AK PARTİ 🙂

  2. Anonim dedi ki:

    OSMAN ABİ BELEDİYE BAŞKANI OLSUN. MECLİS İ DAHA İYİ YÖNETİYOR.

  3. mehmet mehmethan dedi ki:

    makarna halk sloganı atıp yıllarca halkın seviyesine inemeyen beyaz türk zihniyeti ağzında fakirlik, garibanı anlamayacak yoksul zihniyetlerden bıktık artık, hep zengin kesimden oy almak fakiir kesimlerden oy alamamak makarna değil alkol lu beyinlerde varolmanın bir olgusu sanırsam. kafam güzel oylar CHP ye
    ama ayıp ayıp. burjuva ya yenik düşmüş kapitalist halkçılar sizi

    1. Anonim dedi ki:

      fakirlerlerden, sadaka vererek iş tehdidi din bezirganlığı ile yazılı görsel tüm medya ile kandırmak sizin garibanı anlamanız bu..

      1. mehmet mehmethan dedi ki:

        chp zihniyeti dediğin karşıyaka da zübeyde hanım mezarlığını çay bahçesi yapıp, mezar başında çay içip, gün düzenlemek ve tavla atmaktan ibarettir. Kapitalizm esiri olup sizden olmayan, sizin gibi düşünmeyen herkesi aşağılama hakkı size verilmiş en büyük haktır. Bu ülkede karnını kaşıyan adamlarda var. Beyaz ve elit olmaan Türkler de var. İçinde halk olmayan halkçılar sizi.

        1. Anonim dedi ki:

          böyle bir şey yok iftira atma.yalan söyleme. orada cami bahçesinde bir anıt mezar vardır. Çay bahçesi ayrı yerdedir işiniz gücünüz yalan. din bezirganlığı ..yeter artık be.

          1. mehmet mehmethan dedi ki:

            geçen hafta ordaydım demekki ben yanlış yerden bakmışım yada sen yanlış bilgi edinmişsin. ama bu sözümü iftara için değil bir önderin muhterem annesine yapılan saygısızlıktan dolayı söyledim. annesinin mezar taşı dini motif var diye inönü tarafından müze deposundadır izmir de. kardeşide dindar bir kadın olduğu için dışlanmışdır. ankara da bir mezarlıkta isimsiz yatıyor. biz atatürk çülüğü alkol masalarında, burjuva içinde değil, halk içinde halk gibi öğrendik. özümüzle sevdik. çakma halkcı değiliz biz. halk düşmanı halkçılar sizi.

  4. anonim dedi ki:

    Ticari yaşamı düzgün olan ve bir çok insana iş veren Başterzi bu iş yapmaması için hiç bir neden yok.Zaman onu haklı çıkaracaktır.

  5. Halk dedi ki:

    Osman Başterzi bağımsız bile koysaydı kazanırdı.