site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kulak Üstü Kulaklık

Kulak Üstü Kulaklık
27.10.2020
A+
A-

Kulak yastıkları ile gürültü önleme özelliği olan kulak üstü kulaklık modelleri ses ile ilgili bütün beklentilerinizi rahatlıkla karşılar. Her iki kulak için yastıklı kulaklıklar ve bu kulaklıkları baş üzerinden bağlayan bir banttan oluşur. Dışarıdaki seslerden en az şekilde etkilenmenizi sağlarken kendi içindeki ses kalitesiyle de beklentinizi rahatlıkla karşılar.

Kablosuz Kulaklıklar
Gelişmiş kulaklıklar kablosuz bağlantı özelliği ile kullanıcılarına özgür bir deneyim sunar. Cihaz ile bağlantı bluetooth üzerinden sağlanır. Böylece elinize ayağınıza dolaşan, sürekli çıkarak müzik keyfini yarım bırakan ürünlere ihtiyaç duymazsınız. Kulaklığın şarj ihtiyacı ise cihaz yerine bataryadan karşılanır. 36 saate varan şarj süresi sayesinde uzun süre dayanır. Böylece cihazın şarjı daha uzun giderken kulaklığı da uzun süre kullanmaya devam edersiniz. Eğer kulaklığın şarjı biterse kablolu kullanma özelliği ile kesintisiz bir deneyim yaşarsınız.

Konforlu Kullanım
Kulaklıklar kulakta uzun süre duran ürünler olduğu için kullanımı çok konforlu olmalıdır. Kulak üstü kulaklık modellerinde kulağa oturan kısımlar yastıklıdır. Böylece kulağa batma, uyuşma, iğnelenme, iz yapma gibi sorunlar yaşanmaz. Saatlerce kulaklıkla istediğiniz kadar vakit geçirebilirsiniz. Bant kısmı ayarlanabilir olduğu için herkesle uyumludur.

Şık Tasarımlar
Kulak üstü kulaklık her ne kadar kullanışlı bir ürün olsa da bundan çok daha fazlasıdır. Aynı zamanda çok şık bir aksesuardır. Başınızda boynunuzda gururla taşıyacağınız şık tasarımlarla farkınızı ortaya koyacaksınız.
Siz de tüm kulak üstü kulaklık modellerine https://www.desibela.com/kulak-ustu-kulakliklar adresinden erişebilir ve ürünleri inceleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.