site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Küçük Ressamlar İş Başında

Küçük Ressamlar İş Başında
08.09.2012
A+
A-

44.Selçuk Efes Festivalinin en ilgi gören stantları arasında, Selçuk Gönüllüleri Derneğinin açtığı stant oldu. Standa akın eden çocuklar Selçuk’un hafızalarındaki resmini yaparak, ödüllendirilmeleri; Çocukları mutlu etmeye değdi. Festival başlangıcından son güne kadar yapılan resimlerin içerisinde, böylece; Çok ilginç resimler de ortaya çıktı.

Selçuk Efes Festivali kapsamında stant açan Selçuk Gönüllüleri Derneği, ilköğretim öğrencilerine yönelik, “Selçuk’un resmini yap, tişörtü kap” adı altında bir etkinlik düzenledi. Festival süresince devam eden etkinlikte stand öğrencilerin en ilgi duyduğu yer haline gelirken, İlçenin resmini yapmak için yarışa giren çocuklar, daha çok Selçuk Kalesi, tarihi su kemerleri, yavru ve anne leylekler, Selçuk Pazaryeri, Pamucak sahilini konu alan Resimler çizdiler. Çizdikleri resimlerin bitiminden sonra hemen panoda sergilendiğini gören genç beyinler oldukça mutlu oldular.

Çizdikleri resimlere duygularını aktaran çocuklara teşekkür eden, Selçuk Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, etkinliğe katılan tüm çocuklara birer tişört hediye ettiler.

Yapılan etkinlik sonunda festival süresince çocukların yaptığı bu resimlerin oluşturulacak bir jüri tarafından değerlendirilerek; Hayalimdeki Selçuk, adı altında bir etkinlik düzenlemeyi düşündüklerini ifade eden Selçuk Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faik Kaytancı; Yapılan bu etkinliğimiz vatandaşlarca çok ilgi gördü, hem çocuklardan, hem de velilerden çok olumlu yanıtlar aldık dedi.

Standa ilgi duyan öğrencilerin yaptıkları resimler büyükler tarafından da ilgi görürken küçücük zihinlerin Selçuk’u bu kadar güzel resimlemeleri bizleri çok mutlu etti diyen Kaytancı da; Biz bu resimleri daha zengin bir etkinlik düzenleyerek, Selçuklularla paylaşmayı düşünüyoruz dedi.

Haber: Mehmet Uyaroğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.