site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Köylüler Dalgıç’ı çiçeklerle karşıladı

Köylüler Dalgıç’ı çiçeklerle karşıladı
22.10.2015
A+
A-

Köylüler Dalgıçı çiçeklerle karşıladı

Gündüzleri yoğun bir program ile ilçe ziyaretleri gerçekleştiren MHP Milletvekili adayı Halit Dalgıç, akşamları da geç saatlere kadar Torbalı’daki köylerde seçim çalışması yapıyor. Köylerde yoğun bir destek ile karşılanan Torbalılı milletvekili adayı önceki akşam Eğerci, Şehitler ve Arslanlar’a çıkarma yaptı

Önceki akşam Torbalı’daki köy ziyaretlerine Eğerci ile başlayan MHP Milletvekili adayı Halit Dalgıç, kahvehanede Eğercili vatandaşlarla bir araya geldi. Eğerci Muhtarı Yılmaz Yıldız ve köylülerin çiçeklerle karşıladığı Dalgıç, gördüğü ilgiden dolayı teşekkür etti. Köy kahvehanesinde vatandaşlarla çay içip sohbet eden genç milletvekili adayı, kısa bir konuşma yaparak MHP’nin seçim vaatlerini anlattı. 1 Kasım seçimlerinde destek isteyen Dalgıç, “Geçtiğimiz seçimlerde MHP olarak İzmir’de iki olan milletvekili sayımızı 4’e çıkardık. Bu seçimlerde sıramızı da yükselttik, şansımızı da. İnanıyorum ki sizlerin desteği ile bu seçimlerde oyumuzu daha da artıracak, Ankara’ya güçlü bir şekilde gideceğiz” dedi.

İLK DURAĞI EĞERCİ OLDU

1 Kasım seçimlerinde Eğerci halkından destek isteyen Halit Dalgıç, “İlçe ve köy ziyaretleri ile seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük ilgi ve sevgi ile karşılanıyoruz. Öncelikle gösterdiğiniz teveccühten dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Partisinin özellikle tarım politikalarını anlatan genç milletvekili adayı Halit Dalgıç, “7 Haziran’da ne söz verdiysek 1 Kasım’da da o sözlerimizin arkasındayız. 7 Haziran’da verdiğimiz sözlerle 80 milletvekili çıkardık, diğer siyasi partiler MHP’nin güçlendiğini görünce onlar da bizim 7 Haziran’daki vaatlerimize yakın vaatler vermeye başladılar. 3 ay önce bize kaynak nerede diye soranlar, bugün aynı sözleri kendileri veriyorlar. Demek ki bu ülkede kaynak varmış. Bu kaynaklar bugüne kadar hep yandaşlara ayrıldı, vatandaşlar unutuldu. MHP’nin güçlendiği görülünce vatandaşlar da hatırlandı, vaatler arttı. Sizlerden isteğim MHP’yi 1 Kasım’da güçlü bir şekilde meclise gönderin, 80 değil 280 milletvekili ile Ankara’ya gidelim ki millet güçlensin. Çünkü MHP güçlendikçe millet güçleniyor” dedi.

Şehitler ve Arslanlar’da kahvehane toplantısı

Eğerci’nin ardından Şehitler ile köy ziyaretlerine devam eden Halit Dalgıç, köydeki esnaf ve kahvehaneleri dolaşarak partisinin seçim beyannamesini anlattı. Kahvehanede Şehitlerli vatandaşlarla sohbet eden Dalgıç, iktidara geldiklerinde köylüyü ve üretimi destekleyeceklerini söyledi. Son durağı Arslanlar olan MHP Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, burada da büyük bir coşku ile karşılandı. Geç saatlere kadar kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Dalgıç, 1 Kasım’da destek istedi. Dalgıç, “Ben 27 yaşında inşaat mühendisi Torbalılı bir gencim, Torbalı’nın evladıyım. İlçeme hizmet etmek, sizleri temsil etmek, sesinizi duyurmak için bu yola çıktım, sizlerin desteği ile İnşallah 1 Kasım’da Ankara’daki sesiniz olacağım” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.