site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kılıç’tan vatandaşlara çağrı: Yoksulluğa ve yolsuzluğa karşı birleşin

Kılıç’tan vatandaşlara çağrı: Yoksulluğa ve yolsuzluğa karşı birleşin
06.05.2015
A+
A-

kadın dernegi toplantı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Senem Kılıç seçime sayılı günler kala halkla buluşmaya devam ediyor.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Buca Şubesi ve Konya Seydişehir Saraycık Köyü Derneği ziyaretleri ile çalışmalarına devam eden Kılıç, her iki dernekte yaptığı konuşmada yolsuzluğa ve yoksulluğa karşı tüm vatandaşları MHP’nin yanında yürümeye çağırdı.

MHP’nin vatana ve millet hizmet için varolduğunu vurgulayan Kılıç “Tüm Türkiye de ahlak seferberliği yapmamıza ihtiyaç var. Eskiden açtık açıktaydık ama manevi değerlerimiz vardı. Kimse kimsenin malına, dükkanına, evine ve namusuna göz dikmezdi. Tarım ve tekstil bitti. İşçiden öğrenciye, kamu çalışanından atanamayan öğretmene, ev kadınından engelliye ve emekliye bizim beyannamemizde yok yok. Seçmen artık bilinçli. Sokakta bizi durdurup soru soruyor ve tanımak istiyor. Bizde sokak sokak, ev ev dolaşıp geziyoruz ezber bozan bir siyaset yapıyoruz” dedi.

DAR GELİRLİDEN DE BİZ SORUMLUYUZ

Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesini toplumsal onarım ile milli birlik ve beraberlik üzerine kurduğunun altını çizerek, ülkenin yüzde 50’sinin fakir olduğunu vurguladı. Kılıç; “Beyannamemizin yüzde 70’ini fakir insanların geçimine ayırdık. Dar gelirli bir vatandaşın evine ekmek gitmiyorsa biz de sorumluyuz” diye konuştu.

BEYANNAMEMİZİ OKUYUN

Kılıç, MHP dışında hiç bir partinin seçim beyannamesinde Türk ifadesinin geçmediğine de dikkat çekerek “Küçük esnafın, çiftçinin, zanaatkarın, sanatkarın, kadının, çocuğun, öğretmenin, öğrencinin, işçinin ve emeklinin yanında her zaman Milliyetçi Hareket Partisi vardır ve var olacaktır. Lütfen seçim beyannamemizi alıp okuyun” dedi.

konya der.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.