site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

K*Belgeli ilk kırtasiye Eğitim Kırtasiye

K*Belgeli ilk kırtasiye Eğitim Kırtasiye
21.11.2014
A+
A-

egitim-kirtasiye (2)

K*Belgeli ilk kırtasiye Eğitim Kırtasiye: “Sağlıklı, güvenilir ve kaliteli ürünler satıyoruz”

Tüm Kırtasiyeciler Derneği’nin(TÜKİD), yaklaşık bir yıl süren çalışmalarının ardından “Perakendeci Kırtasiyecilik-K* Belgesi” projesi hayata geçti. Kırtasiyeler , proje kapsamında, belli eğitim ve denetimlerin ardından K* tabelasını işletmelerine asma hakkı kazanırken tüketiciye de “sağlıklı, güvenilir ve kaliteli ürünler satıyoruz” mesajını verebiliyor.

Proje kapsamında, 1983 yılında emekli eğitimci Sabahattin Güzel tarafından kurulan ve ilçemizde bir çok ilke imza atan Eğitim Kırtasiye gerekli eğitimleri alarak ve gerekli taahhütleri imzalayarak bu tabelayı ilçemizde kullanmaya hak kazanan ilk kırtasiye oldu.

Firma yetkilisi Tijen Aras ilçemizde ilk olmanın yanında Ege Bölgesinde K*belgesi almaya ve kullanmaya hak kazanan ilk 5 firma içinde olmalarından dolayı gurur duyduklarını belirterek tüm mesai arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

K* Belgesi Hakkında:

K* Belgesine sahip kırtasiyeler denetimden geçmeye hazır olduklarını tahhüt ederek gerekli bilgi ve dökümanları TÜKİD yetkililerine iletiyor. K işaretine sahip kırtasiyenin sağlıklı, güvenilir ve kaliteli ürünler sattığını belgeleyen ve TÜKİD tarafından verilen bu işaret özellikle sağlıklı ürünler konusundaki kuşkuları ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor.

Bunu için ilgili işletmede yetkililer tarafından yapılan ürüne ilişkin denetimlerle ürünlerin menşei, sağlığa zararlı madde içermediği, işyerinde sahte ve/veya taklit ürün bulunup bulunmadığı, fiyat etiketi olup olmadığı tespit ediliyor. Ardından TÜKİD tarafından verilen Eğitimli Kırtasiyeci sertifikası olup olmadığı kontrol edilerek mekan incelemesi yapılıyor. Son olarak çalışanlara ilişikin denetimlerle eğitim programına katılıp katılmadıkları belirleniyor

egitim-kirtasiye (1)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Allah iş açıklığı versin başarılarınızı devamı dileğiyle
    çamlıktan kemal

  2. Ferhat Tekol dedi ki:

    Hayirli olsun, tum isletmeler icin ornek bir uygulama olur insallah.