site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Katkı Maddesiz ve Ev Yapımı Nar Ekşisi

Katkı Maddesiz ve Ev Yapımı Nar Ekşisi
20.11.2019
A+
A-

Gaziantep yöresel lezzetlerini internet üzerinden müşterilerimizle buluşturan Antep Mahsulleri firmamız, sektörde faaliyetlerine başladığı günden bu yana müşteri sayısını her geçen gün artırarak geniş bir kitleye ulaşmayı başarmıştır. Özellikle Antep’in dünyaca ünlü yöresel lezzetlerini, tamamen orijinal ve katkı maddesiz tüketmek isteyenler için en çok tercih edilen gıda ürünlerini barındıran firmamız, satışa sunduğu tüm ürünlerde her damak zevkine uygun enfes bir tat vaat etmektedir.

Sağlıklı yaşamaya özen gösteren ve bunun için ev yapımı ürünleri tercih eden kişiler, firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde nar ekşisi, domates salçası, acı ve tatlı biber salçası, kurutulmuş gıdalar, kuruyemişler, baharat çeşitleri ve yöresel lezzetleri bulabilirler. Tercih ettiğiniz ürünü Türkiye’nin her yerine hızlı kargo hizmetimiz sayesinde çok kısa zamanda elden teslim alabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken sadece internet üzerinden hizmet veren firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde yer alan uygun fiyatlı ürünlerimizden dilediğinizi seçip sepetinize eklemektir.

Güvenilir ödeme yöntemleri sunan firmamız Türkiye’de kullanıma açık olan tüm banka kredi kartlarıyla kolay ve hızlı ödeme imkanı sağlamaktadır. Bunun yanı sıra özellikle birbirinden sağlıklı ürünleri bir arada satın alan müşterilerimize özel olarak 100 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo hizmeti sunulmaktadır.

En Çok Ürün Satın Alınan Kategoriler

Her bir yöresel üründe, en özel meyve ve sebzelerin seçilip kimyasal katkı maddesiyle işleme tabi tutulmadan doğal yollarla elde edilen gıda ürünleri hem sağlıklı hem de tadına doyum olmayan lezzete sahiptir. Firmamızın geniş ürün yelpazesinde satışa sunulan ürünlerimizin kategorileri şunlardan oluşmaktadır:

• Yöresel ürünler

• Bitkisel ürünler

• Baharat çeşitleri

• Yöresel tatlılar

• Kuruyemiş ürünleri

• Kurutulmuş ürünler

• Salça çeşitleri

• Ekşi çeşitleri

Görüldüğü üzere kendine has mutfağı, gıda malzemeleri ve yemek pişirme şekilleri ile adından sıkça söz ettiren Gaziantep mutfağının en çok tercih edilen ürünleri bu kategoriler altında Türkiye’nin dört bir yanına kargolanıp gönderilmektedir. Firmamızın özel üretimi olan ürünlerimiz, Gıda ve Tarım Bakanlığı tarafından onaylı bir şekilde üretilip paketlenerek satışa sunulmaktadır. Başka bir yerde bulamayacağınız uygun fiyatlarla %100 orijinal ve organik olan ürünlerimizi internet sitemiz üzerinden anında sipariş edebilirsiniz.

Tadına Doyum Olmayan Domates Salçası

Eğer siz de yemeklerinizde domates salçası olmadan damak tadınızı bir türlü tutturamıyorsanız, daha önce tatmadığınız bir lezzete sahip domates salçalarımızı güvenle
tüketebilirsiniz. İçeriğinde hiçbir koruyucu ve katkı maddesi bulunmayan domates salçası, ev üretimi olarak hazırlanıp paketlenmektedir. Kendi üretimimiz olan sağlıklı ambalajlara konulan domates salçaları ülkenin dört bir yanına hızlı kargo seçeneği ile çok kısa sürede teslim edilebilmektedir. Gaziantep’in yöresel lezzetlerini tüm Türkiye ile tanıştırmaya kararlı olan Antep Mahsulleri firmamız, faaliyetlerine başladığı günden bu yana en çok tercih edilen yöresel lezzet üreticisi firmalar arasına girmiştir. Bakanlık onaylı ürünlerimiz 1. kalite taze meyve ve sebzelerden üretilmektedir. Örneği yemeklerinize bambaşka bir lezzet veren domates salçalarımız Gaziantep’in en verimli tarlalarında yetişen taze ve kaliteli domateslerden üretilmektedir. Bunun yanı sıra üretim sürecinde belirli bir süreliğine kaya tuzuna yatırılan domatesler, salçanın eşsiz kıvamını yakalaması için 3 ya da 4 gün bu şekilde bekletilmektedir. Daha sonra özenle çekirdeklerinden ve kabuklarından ayrılan domatesler, afiyete yenilebilecek salça haline getirilerek özenle cam kavanozlara doldurulmaktadır. Ev yapımı gıda ürünlerini en uygun fiyatlarla satın almak için, firmamızın www.antepmahsulleri.com internet sitesini dilediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz.

 

www.antepmahsulleri.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.