site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kamp Lideri Olabilmek İçin Pamucakta Ders Alıyorlar

Kamp Lideri Olabilmek İçin Pamucakta Ders Alıyorlar
07.06.2013
A+
A-

KAMP LIDERI OLAN BIR GURUP GENÇ PAMUCAK TURCU KAMPINDA DHA VEYSE

Gençlik ve Spor Bakanlığının Eğittiği 500 Genç Kamp Lideri Oldular. Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğünün Davutlarda açtığı kamplarda ve Selçuk Pamucak’ta ki Turcu kampingde eğitime tabi tutulan 500 genç kamp lideri olmaya hak kazandılar.

Pamucak Turcu kampingte Kamp Lideri adayları ATV (dört tekerlekli motor) ve ata binmeyi öğrendiler. Bakanlıkta görevli koordinatör Fatih KONUKSEVER kampları anlattı. ‘‘ Her yıl ülkemizin çeşitli yerlerine bakanlığımızca Kamp liderliği eğitim programı ve uygulama kampları açıyoruz. Bu yıl Davutlar da açtık.  9 dönem boyunca, 13-16 yaş gurubundaki gençler bu kampa geliyorlar. 35 yaşını geçmemiş meslek sahibi kişilerde gelebiliyorlar. Yıllık katılım sayımız 1350-1400 kişi oluyor. Her dönem 150 gencimiz 6 gün kampta kalıyor. Kamp lideri olabilmek için, genel kültür dalında, teknik, kişisel dönüşüme ait ve ATV, AT binme dersleri alıyorlar. 20 gençten birisi kamp lideri olma hakkını elde ediyor. Bu yıl altışar günlük 4 dönem yani 24 günde 500 gencimiz kamp lideri oldular. Bundan sonraki kamplarda 20 gencin liderliğini yapacaklar ’’ dedi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK-ÖZEL

GENÇ KAMP LIDERLERI ATV BINIYORLAR DHA VEYSEL EROL

PAMUCAKTAKI TURCU KAMPINGIN ISLETMECISI TUGAY DEGIRMENCI GENÇLER

TURCU KAMPINGIN ISLETMECISI TURGAY DEGIRMENCI VE MOTOR VE ATM EG

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.