site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İzmir’in ‘Kemer’ Gölünde Yüzen Bir Otomobil

İzmir’in ‘Kemer’ Gölünde Yüzen Bir Otomobil
25.11.2013
A+
A-

kemer-koprusu

Her yağmurda suyla dolan Kemer Alt Geçiti’nde bu kez ortaya çıkan tablo korkuttu. Aniden gelen suyla sürüklenen otomobilde bulunan aile görgü tanıklarının ifadesiyle güçlükle araçtan çıkabilirken geriye sadece tavanı gözüken bu otomobil kaldı

İzmir’in kabusu haline gelen yağmur yine hayatı felç ettti. Kentin dört bir yanında özellikle sabah işe gitmek isteyenlerin büyük sıkıntı yaşamasına neden olan yağmur asıl darbeyi Kemer Alt Geçiti’nde verdi. Görgü tanıklarının ifadesine göre alt geçite dolmaya başlayan suyun içinde yavaş yavaş ilerleyen araçlar sel halinde gelen suyla bir anda sürüklenmeye başladı. Araçların içinden ailelerin güçlükle kendilerini dışrı atabildiklerini belirten görgü tanıkları suyun içinde kaç araç kaldığını kimsenin bilmediğini savundu. İtfaiyenin suları boşaltmasının ardından suların içinde iki otomobil kaldığı anlaşıldı.

SADECE TAVANI GÖZÜKEN OTOMOBİL
Yaşanan dehşet anlarının kanıtı gibi ortada duransa suyun içinde sadece tavanı gözüken bu otomobildi. Alt geçitin suyla dolmasının ardından yolun araç trafiğine kapatılması özellikle Buca ve Altındağ tarafından gelen sürücü ve yolcuları zor durumda bıraktı.
feefefe

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

 

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Bu manzaranın sorumlusu kesinlikle Aziz Kocaoğlu değil. Bu rezilliğin sorumlusu, sırf CHP’li diye 10 yıldır hiç bir şey yapmayan Aziz Kocaoğlu’na oy veren İzmir halkıdır. Korkarım ki yine aday olacak ve yine sırf etiketinden dolayı yine seçilecek. O zaman da kimse her yağmurda yaşanan bu rezillikten şikayet etmesin lütfen.