site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İşte yenilgi sonrası soyunma odasında yaşananlar

Süper Lig’in 12. haftasında evinde Yeni Malatyaspor’a 3-0 yenilerek tarihinde ilk kez Kadıköy’de art arda üç lig maçı kaybeden Fenerbahçe’de maç sonrası soyunma odasında öz eleştiri yapıldı.

İşte yenilgi sonrası soyunma odasında yaşananlar
13.12.2020
A+
A-

3-0’lık Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonrası Fenerbahçe’de kötü geçen gecenin ardından soyunma odasında üzüntünün yanı sıra birliktelik ve geleceğe yönelik birbirine söz veren bir oyuncu grubu vardı.

Maç sonrası Sarı lacivertli oyuncular, normal soyunma odası rutinlerinin dışında yerlerinde oturdu ve hep birlikte öz eleştiri yaptılar.

Takımın tecrübeli isimleri söz alırken ‘Bu gece yaşananlar hiçbir şekilde kabul edilemez. Bunun sorumlusunun da bizzat ve sadece biziz’ diyerek topluca öz eleştiri yaptı.

Sadece saha içi performansı değil antrenmanlarda da daha iyi olmaları gerektiğini ifade eden Sarı-lacivertli oyuncular, bu şekilde devam etmeyecekleri konusunda birbirlerine ve teknik direktör Erol Bulut’a söz verdiler.

İç sahada yaşanan bu tablonun sebebinin rakip ayırt etme olarak değerlendiren futbolcu grubu, bundan sonra her maça aynı motivasyon ile çıkılmalı fikrinde buluştular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.