site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İstasyon Meydanı Değişiyor

İstasyon Meydanı Değişiyor
07.05.2013
A+
A-

istasyon-meydani-degisiyor (2)

Selçuk Belediyesi İstasyon Meydanında düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İstasyon Meydanı Düzenleme Projesi kapsamında bugüne kadar kamulaştırmalar yapan Selçuk Belediyesi, İş Bankası Binası ile Efes Mandıra binası olarak bilinen iki binanın yıkımının ardından şimdi de alanda etkinlik alanları,sergi alanları oluşturmak amacıyla çalışmalara başladı.

İstasyon Meydanı düzenleme projesinin parçası olarak ilk Carpouza Cafe’nin ön duvarının yıkımını gerçekleştiren belediye ekipleri, Tarihi Bizans su kemerlerinin bulunduğu alanda etkinlik, sergi alanları ve yeşil alanlar oluşturmak için çalışmalarına devam ediyor. 2 bin 50 metrekarelik alanı kapsayan proje içerisinde 200 metrekare açık sergi alanları, 330 metrekare etkinlik alanı ve Bin 600 metrekare yeşil alan oluşturulması planlanıyor.  Yapılan düzenleme çalışmaları sonunda İstasyon Meydanı tarihi bütünlük içerisinde hem yeni bir etkinlik alanına dönüşmüş olacak. Hem de hızlı tren projesi ile kazanacağı “İzmir’in Güney Kapısı” kimliğine hazır hale getirilecek.

istasyon-meydani-degisiyor (1)

istasyon-meydani-degisiyor (3)

istasyon-meydani-degisiyor (4)

YORUMLAR
  1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    Anonim 2 yakinda o kisi ile seçimlerde gorulur!!! belediyenin link leri ortada her klavye sovalyesine cevap vericek konumda degildirler herhalde. ilk once siz isminizi cisminizi yaziniz veya yazili bi dilekçe ile rahatsizliklarinizi dile getiriniz sizinde sorunlarinizi belediyemiz çozsun o zaman!!!! her turlu elestirilere açik olan belediyemiz herkese gerektigi sekilde cevabini vermistir diye biliyorum. yapilan hizmetleri begenmeyenlerimiz gitçek o zaman keçi kalesinde yasiyacak…

  2. Anonim dedi ki:

    Başkasını ismini yazmadığı için eleştiren şahsın kendisinin de takma ad kullanması sizce de çok ironik değil mi? Ayrıca buraya yorum yazmak için isim belirtmek gibi bir zorunluluk mu var? Bir de siz neden bütün mesajlarınızda bu kadar agresif ve belediyeye toz kondurtmaz şekilde davranıyorsunuz?
    …diye biliyorum yazmışsınız. Demek ki tam bilmiyorsunuz. O zaman bilmediğiniz konuda yorum yapmayın bir zahmet. Ben açıkça belediyenin mail sistemine gönderdiğim mesajlardan hiç birine şu ana kadar yanıt alamadım diyorum siz,belediye tüm mesajlara yanıt veriyordur diye biliyorum diyorsunuz.
    İkincisi,kimin nerede yaşayacağınıza siz karar veremezsiniz.Siz mesela sürekli ülke yönetiminden şikayet ediyorsunuz.O zaman ben size gideceksiniz başka ülkede yaşayacaksınız dersem,tepkiniz ne olur?
    Sen ve senin gibi hiç bir şekilde eleştiriyi kabul etmeyenler olduğu sürece maalesefki bu ilçe olduğu yerde sayar. Oysaki birazcık empati yapıp,birazcık eleştirel gözle bakmayı becerebilseniz, birazcık bu Selçuk’u biz nasıl daha geliştirebilir,daha kalkındırabilir diye düşünseniz,emin olun ki bugün ilçemiz çok daha güzel yerlerde olurdu. Ama yok,siz millete kabaca gideceksiniz keçi kalesinde yaşayacaksınız dedikçe,vizyonunuzu ve karakterinizi ortaya koyuyorsunuz zaten. Yazık.

  3. gülten ani dedi ki:

    Çok güzel olucak artik deyişsin şu şelcuk