site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İlk Gezici Go Turnuvası Selçuk’ta Rekor Kırdı

İlk Gezici Go Turnuvası Selçuk’ta Rekor Kırdı
30.04.2013
A+
A-

goselcuk (1)

Selçuk Go Oyuncuları ve Goİzm (İzmir Go Oyuncuları Derneği) işbirliği ile Selçuk Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 1. Selçuk Go Turnuvası bir Genç Bank Projesi olarak hayata geçti.

İzmir Go Oyuncuları Derneğinin farklı mekânlarda go oyununun tanıtımını sağlamak için GezGo felsefesi ile düzenlediği turnuva oldukça eğlenceli geçti. Selçuk 9 x 9 Go Turnuvası 42 kişinin katılımıyla  “en geniş katılımla gerçekleşen 9 x 9 Go Tunuvası” rekoruna da imza atmış oldu.

9×9 tahtada 3 ayrı kategoride 7 ayrı turdan oluşan Turnuva’nın her turu Dünya’nın Yedi Harikasının isimlerini aldı. 3 ayrı kategoride yarışan 42 kişi arasından Athena (Zeka Tanrıçası) Kategorisinde birinci olan Berkan Bilen’e  Ares (Savaş Tanrısı) Kategorisinde birinci olan  Hakan İşyapan’a ve Dionysos ( Şarap Tanrısı) Kategorisinde birinci olan ve yarışmaya Selçuk’tan katılan Buse Urut’a ödülleri verildi.

Ödül töreni sonrasında tüm oyuncular Şirince’de güzel vakit geçirdiler ve organizasyona destek olan Selçuk Belediyesi, Goizm Derneği ve Toplum Gönüllüleri Vakfı’na teşekkürlerini sundular.

goselcuk (2)

goselcuk (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.