site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Huzurevi Sakinleri Yaşlılar Haftasını Kutladı

Huzurevi Sakinleri Yaşlılar Haftasını Kutladı
27.03.2013
A+
A-

huzurevi-yaslilar-haftasiSelçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sakinleri yaşlılar haftasını dolu dolu yaşadı.

Önce Selçuk Belediyesi tarafından kendileri için düzenlenen gezi kapsamında Tire’ye giden, huzurevi personeli ile birlikte yemek yiyen huzurevi sakinleri ardından da çay kahve keyfi yaptı.

Yine yaşlılar haftası kapsamında Selçuk Belediyesi işletmesindeki Carpouza Kafe’nin kendileri için düzenlediği ikramlı çay partisine katılan Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sakinleri burada da hep birlikte baharın tadını çıkarttı.

Bu etkinlikler sayesinde hem yaşlılar haftasını kutladıklarını hem de bahara merhaba dediklerini söyleyen Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi Müdürü Serpil İbri havaların ısınmasıyla bu tür etkinlikleri daha fazla yapacaklarını söyledi.
huzurevi-sakinleri-yaslilar-haftasi

huzurevi-sakinleri-yaslilar-haftasini-kutladi

YORUMLAR
  1. erdogan arna dedi ki:

    Allah razı olsun emeği geçenlerden siyaset Baronları yok mu ortada

  2. Anonim dedi ki:

    Ben belediyeyi genel anlamda başarısız bulan ve belediyenin değişmesi gerektiğini düşünen biriyim ama bu tür takdir edilecek şeyler yaptı mı da tebrik etmesini bilirim. Oradaki insanların da gülmeye,hatırlanmaya ve değer verilmeye ihtiyacı var. Lütfen zaman zaman onları ziyaret edelim.