site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hizmet Birimleri açılmaya devam ediyor

Hizmet Birimleri açılmaya devam ediyor
12.05.2015
A+
A-

TJ3A2437

Selçuk Belediyesi mahalleye dönüşen köylerde hizmet birimleri açmaya devam ediyor. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından mahalleye dönüşen köylerde açılan hizmet birimlerine bir halkada Acarlar Hizmet Birimi ile eklenmiş olacak. Acarlar Hizmet Birimi 13 Mayıs 2015 Çarşamba Günü saat: 14.00’de açılacak.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın seçim öncesi projelerinden biri olan yeni hizmet birimleri, mahalleye dönüşen köylerde birer birer açılmaya devam ediyor. Belevi, Çamlık ve Havutçulu Mahalleleri’nde açılan hizmet birimlerinin ardından Acarlar Mahallesi’nde de hizmet birimi açılacak.

Amaç daha etkin ve yerinde hizmet

Hizmeti vatandaşların ayağına götürmek, belediye ile vatandaş arasında daha sağlıklı bir iletişim kurulmasını sağlamak amacıyla açılan hizmet birimlerine bir yenisi de Acarlar Mahallesi’nde ekleniyor. Başkan Yardımcısı Atilla Aksoy, İl Özel İdaresi’nden devralınan binanın bir katını bu amaçla değerlendirdiklerini, böylece mahalle halkının daha etkin ve yerinde hizmet alabilmesinin sağlanmış olacağını belirtti. Aksoy, 13 Mayıs 2015 Çarşamba günü saat 14: 00’de Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın katılımıyla gerçekleştirilecek “Acarlar Hizmet Birimi” açılış törenine tüm mahalle ve Selçuk halkını davet etti.

ACARLAR

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.