site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hırsızlık Şebekesi Çökertildi

Hırsızlık Şebekesi Çökertildi
16.05.2013
A+
A-

hirsizlik-cetesi-selcuk (2)

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğünden kasa hırsızlarına yönelik operasyon. İzmir’in Selçuk, Torbalı ve Bayındır ilçelerinde ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaparak yüklü miktarda altın ve para çaldıkları iddia edilen 8 kişi gözaltına alındı.

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki hafta önce ilçede meydana gelen kasa hırsızlığı olayıyla ilgili soruşturmasını yürütürken, M.K ( 24) adlı kişinin Torbalı ilçesinden kiraladığı araçla Selçuk’a gelerek hırsızlık olayına karıştığını belirledi. Kiralık aracı takibe alan ekipler, araç içinde S.E. (16) ve M.Ç (27) adlı iki kişinin daha bulunduğunu tespit etti.

Soruşturmayı bu şüpheliler üzerinde yoğunlaştıran polis, kasa hırsızlığı olayı ile ilgili olarak geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Selçuk’ta 1, Torbalı ilçesinde 4 ve Ödemiş ilçesinde 1 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, M.K. (24), M.Ç. (27), S.E. (16), S.A. (21), S.Ç. (15), A.T. (38), A.Ç. (23) ve R.E. (20) isimli şahıslar gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 6 adet üçlü Adana burma bilezik, 1,5 metre altın zincir, 1 adet baskılı altın etrafına iliştirilmiş kalp şekilli üzerinde Atatürk resmi bulunan madalyon altın, 1 adet tel kırma altın yüzük, 2 adet üstü desenli altın yüzük, 1 çift altın küpe, 3 adet bayan ile 1 adet erkek kol saati, 2 adet otomobile ait kart sistemli kontak anahtarı, 12 bin 600 lira para ve çelik kasaya ait parçalar ele geçirildi.

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri operasyonla, Selçuk’ta meydana gelen iş yerinden kasa hırsızlığı ve Bayındır’daki 5 hırsızlık olayı ile Torbalı’da meydana gelen 3 hırsızlık olayını aydınlattı. Gözaltına alınan 8 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

hirsizlik-cetesi-selcuk (1)

hirsizlik-cetesi-selcuk (3)

YORUMLAR
  1. yasin yolcu dedi ki:

    kısa bir sürede hırsızları yakalayarak adalete teslim eden emniyet personelini başta müdürümüz olmak üzere tüm emniyet personelimizi kutlarım.mahkemede bu hırsızların serbest kalmasıda bizi daha fazla üzdü.çünkü bu hırsızlar yine aynı şeyi yapıp başkasınında canını yakacaklar.içlerinde selçuga sonradan gelip buraya yerleşerek hırsızlık yapanında olması dahada kötü.insanlar artık ya kendileri bu hırsızlara cezalarını verecek yada adaletin ne yapacagını bekliyecek.

  2. ESNAF dedi ki:

    yok böyle bir adalet kime güvencemizi şaşırdık bunlar yakalanasıya kadar tekrar insanların canını yakacaklar allah korusun birde masum bir insan bunlar yüzünden canından olursa sorumlusu kim olacak adaletmi

  3. vatandaş dedi ki:

    bir çok yerleşim yerinde olan mobese kamera neden selçukta yok,kamera sistemi olmuş olsaydı güvenlik güçlerinin işi daha rahat ve seri olurdu halkta daha güvenli bir şekilde hayatını idame ettirirdi

  4. ak görüş dedi ki:

    anlamakta,zorlanıyorum,suç sabit,nasıl salı veriliyor.toplumun huzuru nasıl sağlanacak.AB krıterleri ülkemin çivisini çıkarmaya başladı.kardeşim getirsene,osmanlı krıterlerini,ectad,altı asır nasıl bir arada yaşamış,nasıl bir birine kenetlenmiş,nasıl bir birine,her şeyini teslim etmiş,lakin şimdi ise toplum resmen cinnet geçiriyor.toplumda siyasetçilere güven kalmamış,her kurum kendi içinde kokuşmuş,ey millet kendi değerlerine sahip çıkmadığın müddetçe sana hiç kimse sahip çıkmaz. ben o şahlanışı inanın sayın başbakanda görüyorum,siyasi görüş ayrımı yapmadan söylüyorum,sayın başbakanı yakınen tanıyan biri olarak söylüyorum,haydi yiğidim yolun açık olsun ALLAH yar ve yardımcın olsun bu millet güzellikleri hak eden millettir ..

    1. Anonim dedi ki:

      ne alakası var acaba haberle bu yorumunun sayın ak görüş.
      madem böyle yazdınız o halde AB krıterlerini ülkeye dayatan ve uygulayan tayip erdoğan değil mi.
      uygulamasın madem o kriterleri
      ülkenin bu hale gelmesinin sebebi ülkeyi yöneten iktidar değil mi siz neden bahsediyorsunuz efendi.

  5. ak görüş dedi ki:

    ah anonim seni anlıyorum,lakin bu ab kriteri,bazen bize lazım oluyor,geçiş dönemi ,sancılı geçiyor,birazdaha sabır,ab kriteri değil,ecdadın krıteri geçerli olacak, anonim olarak anladığımız zaman nedemek istediğimiz anlaşılacak. birazdaha sabır selamlar