site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hep Beraber Kardeşçe Zenginleşeceğiz

Hep Beraber Kardeşçe Zenginleşeceğiz
03.10.2015
A+
A-

senem_kılıccmhp1

MHP İzmir 1’inci Bölge 2’nci sıra Milletvekili Adayı Senem Kılıç:
“Hep Beraber Kardeşçe Zenginleşeceğiz”
MHP İzmir 1’inci Bölge 2’nci sıra Milletvekili Adayı Senem Kılıç, Türkiye’de istihdam yaratmayan, sanal büyümenin artık sürdürülebilir olmaktan çıktığını söyledi.
Sanayi alanına yayılmayan, sadece inşaat ve eklemli iş kollarında üretime dayalı ekonominin tıkandığını, bunun da işsizliğe yol açtığını ifade eden Kılıç, “6 milyona yakın işsizimiz var. Genç işsizlik rakamı ise yüzde 30’lar seviyesinde. Kaynaklarımızı bir an önce üretime aktarmak zorundayız” dedi.
Üretmeden sadece tüketime dayalı büyümeyi de, büyüme olarak ifade etmenin sadece halkı kandırmak olduğunu dile getiren Senem Kılıç, “Bu ülkede, ihracat ve ithalat, şok düşüşler yaşıyorsa, iş dünyası döviz üzerinden borçlanıp sürekli kârını kaybediyorsa bunların hepsi üretemediğimiz, satamadığımız ve katma değer kazanamadığımız gerçeğini ortaya çıkarır” diye konuştu.
KÖTÜ GİDİŞ, VATANDAŞI VURUYOR
Ülkenin içinde bulunduğu siyasi istikrarsızlığın ve ardı ardına yaşanan terör olaylarının da ekonomiyi derinden etkilediğini vurgulayan Senem Kılıç, beceriksiz politikaların faturasını ise vatandaşın ödediğine dikkat çekti.
Bir öğrencinin kırtasiye masrafının geçtiğimiz yıla oranla en az yüzde 15 arttığı bilgisini aktaran Senem Kılıç sözlerine şöyle devam etti: “İlköğretimde eğitimini sürdüren bir çocuğun aile bütçesine getirdiği ek yük, geçtiğimiz sene aylık 846 lira 24 kuruşken, bu yıl 968 lira 67 kuruşa çıkmış durumda. Bu da okul masraflarının son bir yılda yüzde 14.5 yükseldiği anlamına geliyor. Çocuk okutan ailelerin kazandığı parada ise son bir yılda değişim yok. Bunun gibi birçok örnek sıralayabiliriz. Türk Milleti olarak özellikle 7 Haziran sonrası son bir yıl içinde yaklaşık yüzde 25 fakirleşmiş durumdayız”
TÜM MİLLETE YAYILAN KALKINMA
MHP olarak ekonomi politikalarını birlikte daha fazla üretme ve daha adil bölüşüm üzerine kurduklarını ifade eden MHP İzmir 1’inci Bölge 2’nci sıra Milletvekili Adayı Senem Kılıç, gençleri, inovatif projeler üretmeleri ve bu fikirlerini ticarileştirilmesi yönünde destekleyeceklerini söyledi.
7 Haziran seçimleri öncesi en akılcı ve uygulanabilir ekonomik yol haritasını MHP olarak kendilerinin ortaya koyduğunu da sözlerine ekleyen Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: “Çizdiğimiz yol haritamızla, 1 Kasım’da yapılacak seçimlerde vatandaşlarımız, ülkemizin geleceğinin MHP’de olduğunu görecektir. Biz ithal politikalarla, bir kesimin işine yarayacak ekonomik atılımlarla değil, kökleri bu topraklara dayanan ve tüm millete yayılacak bir kalkınma planıyla ülkemizi yönetmeye talibiz. Hep beraber kalkınmak ve kardeşçe yaşamak için tüm Türk Milleti’ni partimizi desteklemeye çağırıyorum”

senem_kılıc-mhp-adayi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.