site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Hayko Cepkin turizmciliğe soyundu

Hayko Cepkin turizmciliğe soyundu
21.08.2015
A+
A-

hayko

İZMİR’in Selçuk İlçesi Şirince Mahallesi’ndeki 9 dönümlük arazi üzerine, ünlü rock şarkıcısı Hayko Cepkin’in kurduğu yeni konaklama alanı Varil / Barrel Camping, 29 Ağustos Cumartesi günü yapılacak büyük açılışa hazırlanıyor.

Hayko Cepkin’in kurucusu olduğu ve hazırlıkları yaz sezonu boyunca devam eden Varil / Barrel Camping, yemyeşil Varil-Barrel Campingbir doğanın içinde, dağların ortasında, hem huzuru hem de eğlenceyi barındıran konaklama yaşam alanı olarak hizmet verecek. 29 Ağustos Cumartesi günü DJ performansları ve sürprizler ile açılışı yapılacak olan Varil / Barrel Camping’de eğlenceli bir program hazırlandı. Büyük açılışta müzik, eğlence ve çeşitli aktiviteler ile unutulmaz bir hafta sonu yaşanacak.

Taş ev, özel odalar ve çadır/karavan alanı ile herkese istediği konaklama fırsatını sunan kampta dileyen havuz keyfi ve orman içi yapay sahilde plaj futbolu ve voleybolu oynayarak zaman geçirirken, dileyen misafirler de yemyeşil ağaçların içinde huzur dolu bir tatil yapacak. Misafirlere evcil hayvanları ile konaklama fırsatı sunan kamp alanı, çeşitli motivasyon toplantıları, motosiklet, yoga, pilates ve diğer spor gruplarının özel aktiviteleri için de uygun bir ortama sahip. Varil / Barrel Camping, ilerleyen dönemlerde çeşitli akustik performanslara, konserlere ve festivallere de ev sahipliği yapacak.

hayko-turizm

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.