site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Halit Dalgıç ev ev dolaşıyor

Halit Dalgıç ev ev dolaşıyor
19.10.2015
A+
A-

Halit Dalgıç ev ev dolaşıyor

Torbalılı milletvekili adayı Halit Dalgıç, seçime iki hafta kala ev ziyaretleri ile çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kapı kapı dolaşan genç milletvekili adayı partisinin seçim vaatlerini anlatarak 1 Kasım seçimlerinde destek istiyor

1 Kasım’a kadar girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmamak için günde 3-4 program ile seçim çalışmalarını yoğunlaştıran Torbalılı milletvekili adayı Halit Dalgıç, kadın seçmenlere ve ailelere ulaşabilmek adına ev ziyaretleri de yapıyor. Önceki gün de Torbalı Bahçelievler Mahallesi’ni ziyaret eden Halit Dalgıç Yılmaz ailesine konuk oldu. Ziyarete İzmir Milletvekili adayları Senem Kılıç ile Selahattin Şahin de katıldı. Milletvekili adaylarına Bahçelievler sakinlerinin de ilgisi yoğun oldu.

ASGARİ ÜCRET 1.400 LİRA OLACAK

MHP’nin en önemli seçim vaatleri arasında asgari ücretin 1.400 liraya çıkarmak olduğunu belirten genç milletvekili adayı Halit Dalgıç, “7 Haziran’da asgari ücret 1.400 lira olacak dedik, bizimle alay ettiler, kaynak sordular. Bizimle alay edenler şimdi 1 Kasım seçimlerinde asgari ücreti 1.300 lira yapacaklarını söylüyorlar. Demek ki kaynak varmış. Şimdi de diyoruz ki iktidara geldiğimizde yıllık ortalama 700 bin kişiye iş imkanı sağlayacağız. Her ailenin en az bir ferdine istihdam sağlayacak, bunu yapana kadar da her aileye 700 lira Aile Desteği vereceğiz” dedi.

Evlenecek Gençlere hibe kredi müjdesi

İşsiz gençlerin ailelerinin sağlık sigortalarından yararlanacağının sözünü veren Halit Dalgıç, ayrıca bir de müjde verdi. Genç milletvekili adayı, “Askerliğini yapmış olan gençlerimize iş kurabilmeleri amacıyla yarısı hibe olmak üzere 50 Bin liraya kadar girişimcilik kredisi verilecek, mesleki eğitimi ve yüksek öğrenimini tamamlayan gençlerimizin de beklemeden işe girmeleri sağlanacak. Her öğrenciye yurt yada yurt şartlarında barınma imkanı temin edilecek, ve yine her öğrenciye öğrenim süresi boyunca 10 bin liraya kadar yükseköğrenim kuponu verilecek. Askerlik süresi prim ödemeksizin emeklilik hizmetine sayılacak, yeni evlenen gençlerimize de destek olmak amacıyla 10 Bin lira tutarında faizsiz kredi vereceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.