site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hakan Yazar ve Feramüz Üstün’den esnaf ziyareti

Hakan Yazar ve Feramüz Üstün’den esnaf ziyareti
12.03.2021
A+
A-

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramüz Üstün, İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, İl Başkanı Hakan Yazar ve teşkilat mensuplarıyla birlikte İzmir’de Basmane ve Çankaya bölgelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Çarşı esnafını gezerek hal hatır soran ve hayırlı işler dileyen Feramüz Üstün, İzmirli vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı. Ziyaretlerinde cadde üzerinde bulunan dükkânları tek tek dolaşan heyet vatandaşın sorunlarını dinleyerek istek ve taleplerini not aldı.

Sık sık esnaf ziyaretleri yaparak esnafın dertlerine çözüm aradıklarını ve sorunlarını dinlediklerini belirten Feramüz Üstün; “Bugün güzel İzmir’imizin esnaflarını ziyaret ettik. İzmir ne kadar güzel olsa da esnafın hali, ahvali, durumu güzel değil. Her geçen gün işleri daha kötüye gidiyor. Büyük bölümü kiracı durumundaki esnafın sigorta primleri, kira borçları, birikmiş durumda. Kredi ve kredi kartlarıyla bir süre ayakta kalmaya çalışmışlar ama o borçları da artık döndürülemez hale gelmiş. Bizler esnafın sesini kamuoyu nezdinde duyurmaya devam edeceğiz. Partimizin bu konuyla ilgili çözüm önerileri hazır. Bunları kamuoyuyla da sık sık paylaşıyoruz. Esnafımız ve vatandaşlarımız İçin var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerimizde gördük ki il başkanımız Sayın Hakan Yazar da esnafımızla her an, her zaman beraber. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İzmir il Başkanı Hakan Yazar da, “Gelecek Partisi kurucularından, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Feramüz ÜSTÜN beyle İzmir esnafını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledik. Ellerindeki birikmişleri tüketen, borcunu borçla devşirerek hayatlarını devam ettirmeye çalışan esnaf arkadaşlarımızın sıkıntılarını Genel Başkan Yardımcılarımız kanalıyla Genel merkezimize iletip, raporlandırıyoruz. Gelen her talebi Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu hocamıza iletiyoruz. Esnafımızın isteklerini Genel Başkanımızla birlikte iktidardan talep edeceğiz. Esnaf ve sanatkâr bu ülkenin temel taşı ve omurgasıdır” dedi.

Esnaf ziyaretleri sonrası İzmir İl Başkanlığı ev sahipliğinde, Gelecek Partisi 1.Bölge İdari Mali İşler Eş Güdüm Toplantısı gerçekleştirildi. Ege bölgesindeki il başkanlıklarından gelen idari ve mali işler başkanlarına teşekkür belgeleri takdim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.