site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Hacivat ve Karagöz’e Selçuk’ta Büyük Alkış

Hacivat ve Karagöz’e Selçuk’ta Büyük Alkış
03.08.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesi Kültür ve Eğitim Müdürlüğü Ramazan etkinlikleri kapsamında Hacivat ve Karagöz gölge oyununu Selçuklular ile buluşturdu.

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Selçuk Belediyesi Kültür ve Eğitim Müdürlüğü eski gelenekleri yaşatmak adına iki gün boyunca akşamları Geleneksel Türk Gölge Oyunu olan Hacivat ve Karagöz oyununu Selçuklular ile buluşturarak Selçuk halkına keyifli anlar yaşattı.

Pazar yerinde İstanbul gölge oyunu sanatçısı Emin Şenyer tarafından sergilenen Hacivat ve Karagöz gölge oyunu gencinden yaşlısına herkes tarafından yoğun ilgi gördü. Oyunun sona ermesi ile birlikte Büyük Usta Emin Şenyer izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

YORUMLAR
  1. alkışlamak gerekir dedi ki:

    eski adet, gelenek ve törelerimizi unutturmayan selçuk belediyesine sonsuz teşekkürler

  2. AYYILDIZ dedi ki:

    yaa alkışlamak gerekir.programı düzenleyenlerin ramazandan oruçtan haberi yok iftardan sonra bir nefes almadan koşarakmı gidecektik zaten 30 dakika sürmüş brravoo alkışşşş büyk etkinlik

    1. ay yıldız sana dedi ki:

      program 21 30 da basladı senın ıcın 23 te baslatsalardı ıstıyorsun sanırım herkes sana degıl sen herkeze uycaksın

  3. Selçuklu dedi ki:

    Ben de seyrettim, 21.30 da başladı ve 30 dakikadan çok daha fazla sürdü, ve de çok güzel bir gösteri idi, daha önce de Karagöz izlemiştim, bu çok güzeldi. Afişte büyük usta yazıyordu, gerçekten de öyleymiş.