site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Grubun Birincisi Belli Oldu: Şampiyon Bayındır Spor

Grubun Birincisi Belli Oldu: Şampiyon Bayındır Spor
24.01.2013
A+
A-

sampiyon-bayindirsporİzmir 1. Amatör Küme Lig’i 10. Grup’ta mücadele veren 8 takım arasında Bayındırspor, aldığı 36 puanla şampiyon oldu.

Yenilgi almadan grup karşılaşmalarını tamamlayan Bayındırspor en yakın rakibine 13 puan fark attarak ipi göğüsledi.

Grup karşılaşmalarının son haftasında bol gollü mücadeleler yaşandı. 14. hafta mücadelelerinde toplam 32 gol atıldı. Tirespor, ligin son haftasında Beydağspor’u konuk ederken, her iki ekip arasındaki gol düellosunda yedi gol ağalara gitti. Yine kendi evinde son karşılaşmasını oynayan diğer ekibimiz Tire Belediyespor’un Selçuk Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada da fileleri 7 gol buldu.

Gruptan düşmesi geçtiğimiz hafta kesinleşen Selçuk Efesspor, Gümüldürspor ile karşılaştı. Gümüldürspor, moralmen dibe vurmuş rakibine 6 gol birden atarak maçı farklı kazanmasını bildi. Gümüldürspor aldığı galibiyetle grubunu 5. sırada bitirdi. Selçuk Belediyespor, Tire Belediyespor’a mağlup olsa da 23 puanla ikinci olarak ‘play-off’a gitmeyi hak kazandı. Grubun son karşılaşmasında ise şampiyonluğunu daha önce garantileyen Bayındırspor ile Çırpı Doğanspor arasında oynandı. Bayındırspor rakibine 8 gol birden atarken, kalesinde 2 gol gördü. Çırpı Doğanspor, aldığı yenilgiyle grubunu dördüncü sırada tamamladı.

SON HAFTA KARŞILAŞMALARI TOPLU SONUÇLARI:
TİRESPOR: 3 – BEYDAĞSPOR: 4
BAYINDIRSPOR: 8 – ÇIRPI DOĞANSPOR: 2
TİRE BELEDİYESPOR: 5 – SELÇUK BELEDİYESPOR: 2
SELÇUK EFESSPOR: 2 – GÜMÜLDÜRSPOR: 6

PUAN DURUMU

SIRA

TAKIMLAR

O

G

B

M

A

Y

AV

PUAN

1. BAYINDIR SPOR

14

11

3

0

64

15

49

36

2. SELÇUK BLD. SPOR

14

7

2

5

42

38

4

23

3. BEYDAĞ SPOR

14

6

4

4

38

29

9

22

4. ÇIRPI DOĞAN SPOR

14

6

2

6

31

49

-18

20

5. GÜMÜLDÜR SPOR

14

6

1

7

37

42

-5

19

6. TİRE SPOR

14

6

0

8

44

33

11

18

7. TİRE BLD. SPOR

14

5

0

9

31

57

-26

15

8. SELÇUK EFES SPOR

14

2

2

10

27

51

-24

8

 

 

 

 

 

YORUMLAR
  1. de get dedi ki:

    suanda 3 tane mi takimimiz war ?

    selcuk efes spor
    selcuk belediye
    selcuk genclik mi ?

    neden belediye we efes ayrildi ki sacma olmus

    1. ersin değişmez dedi ki:

      sezon başında efes spor olarak belediye spor ile birleşip tek takım olarak lige girmemizin selçuk için daha iyi olacağını söylememize reğmen daha önce efes spordan gönderildiği için kuyruk acısı olanlar tarafından bu kutuplaşma ortamı olmuştur. Şu an Efes Spor olarak 5 kategoride mücadele ederken futbolu çok bildiğini sanan Belediye spor kaç kategoride mücadele ediyor sormak gerekiyor. Ayrıca tören alanındaki sahayı neden sadece Belediye spor kullanıyor Efes spor olarak her sezon istememize rağmen neden verilmiyor.

      1. de get dedi ki:

        ayip ozaman gercekten selcuk icinde futbol amacli bile olsa bolunme war. ya eski tek takimdan neydik ki bouluyorlar takimi… takimlar birlesip 3. lige cikma ugrasi wercegine boyle sacma sapan islerle ugrasiyolar ozaman… selcuk efes sanki baska milletin takimi.. hay allahim

  2. Anonim dedi ki:

    2 hafta önce oynanan Selçuk Efes – Selçuk bld maçında Bld spor hocası fevzi cihanger tarafından gerilen ortamdan sonra 2 devans oyuncusu kırmızı kart görmüş ve diğer maçlarda efes sporda mağlubiyet kaçınılmaz olmuştur. Sezon başında sizi belediyede işe aldırırız diye söylenip efes sporda oynayan futbolcular selçuk bld spora alınmıştır. Efes Sporun düşmesine gülenler kına yaksınlar..