site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

“Gene mi Okul” ile Yer Yerinden Oynayacak

“Gene mi Okul” ile Yer Yerinden Oynayacak
10.01.2015
A+
A-

GENE-Mİ-OKUL (2)

Selçuklu iki genç yetenek Nuh Bellik ve Sidar Beyaz, söz ve müziği kendilerine ait olan “Gene mi Okul” adlı şarkıları için kamera karşısına geçtiler. Klip yönetmenliğini Levent Albeyoğlu’nun üstlendiği çalışma merakla bekleniyor.

Yaz tatilinden sonra, öğrencilerin okula alışma sürecini komik bir dille anlatan senaryo, şimdiden tam not aldı. Uzun saatler boyunca çalışmalarını sürdüren Nuh Bellik, Sidar Beyaz ve yönetmen Levent Albeyoğlu, ortaya çıkacak çalışmalarını Selçuk halkına sunacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Henüz yayına girmemiş olmasına rağmen birçok kişinin desteğini, senaryosu ile ise beğenisini toplayan genç yetenekler, karşılaştıkları yoğun ilgiden oldukça memnun. Yakın zamanda dinleyicisi ile buluşacak olan “Gene mi Okul” adlı şarkı, Selçuk halkının ve tüm dinleyicilerin beğenisine sunulacak.

HABER: SEDA KONUKSELÇUK HABER

GENE-Mİ-OKUL (1)

GENE-Mİ-OKUL (3)

GENE-Mİ-OKUL (4)

GENE-Mİ-OKUL (5)

YORUMLAR
  1. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    Nur yüzlü kardeşim başarılarının devamını dilerim

    1. Levent dedi ki:

      Teşekkür ederim Ablamm..