site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

GENÇLERİN HALI SAHA İSTEĞİ YERİNE GELDİ

GENÇLERİN HALI SAHA İSTEĞİ YERİNE GELDİ
29.12.2023
A+
A-

İlçemizin Zeytinköy ve Gökçealan Mahallerinde spor yatırımları tamamlanarak faaliyetlerine başladı. AK Parti İlçe Başkanlığı döneminde Zeytinköy ve Gökçealan Mahallesine söz veren Hakan Bayraklı iki sahanın da faaliyete başladığını belirterek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı birer birey olarak yetişmeleri için mutlaka spora yönlendirmemiz gerekiyor. Açılışını gerçekleştirdiğimiz halı sahalarımızda sağlıklı nesiller spor yaparak geleceğe taşınacak dedi.

Açılışları yapılan halı sahalar ve spor tesisleri için görüşlerini aldığımız AK Parti Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Bayraklı şunları söyledi; “Makamlar, mevkiler geçicidir. Kalıcı olan eserlerdir. Gençlerimiz ve mahalle sakinlerimiz adına hayırlı bir iş yaptığımızı düşünüyorum. O nedenle emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu anlamda gençlerimize ve spora verdiği desteklerden dolayı Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, önce ki dönem Gençlik ve Spor Bakanımız İzmir Milletvekilimiz Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ediyorum.

Gençler; umut, yarın demek. Onlar bizim en değerlilerimiz. İhtiyaç duydukları altyapı tesislerinin kurulması en temel görevlerimizden biri. Selçuk’ta gelecek nesillerin sporla iç içe yetişmesi ve eğitimde başarılı olmaları için yapılan yatırımlara, yenileri eklenmeye devam ediyor. Zeytinköy ve Gökçealan Mahallelerimize yapılan halı sahalarımız gençlerimize hayırlı olsun.

Tüm spor vaatlerimizi teker teker gerçeğe dönüştürüyoruz. Bugüne kadar bu ilçeye ne söz verdiysek hepsini yerine getirdik. Sırada Selçuk merkezde iki adet kapalı spor salonu projemizin yapımı var. Bu projenin yer teslimi yapıldı. Yakın zaman içerisinde inşaata başlıyoruz. 180 Gün içerisinde de bitirmeyi planlıyoruz.

İlçe Başkanlığım döneminde yaptığımız ziyaretimiz esnasında bizlerden halı saha talep eden gençlerimizin isteğini yapımı tamamlanan yeni halı sahalarımızla birlikte yerine getirmenin sevincini yaşıyoruz.

Bu bölgelerde yaşayan gençlerimiz buraya gelerek nezih, modern ve düzenli bir alanda sporunu yaparak, dinamik ve sağlıklı bir bünyeye sahip olacaktır. İnşallah ilerleyen zamanda bu bölgelerdeki yetenekli sporcularımızı buradaki tesislerimiz aracılığıyla keşfederek ülke sporuna kazandıracağız.

Mahallerimize kazandırdığımız yeni spor sahalarımız iç ve dış tasarımı, zemini ve aydınlatmalarıyla buraya farklı bir hava getirecek. Gençlerimizin ilgisi neticesinde buralar daha şimdiden cıvıl cıvıl oldu. Yerel seçimlerden sonra AK Belediyeciliği Selçuk’a getirerek Belediye olarakta burada farklı organizasyonlar yaparak gençlerimizin ilgisini çekeceğiz. Selçuk’u tekrardan eski günlerde olduğu gibi spor şehri haline getireceğiz. Birçok branşta profesyonel takımız olacak. Yerel seçimlerden sonra gençliğin ve gençlerin belediyesi nasıl olurmuş tüm Selçuk halkı şahit olacak. Bölgemizde söz verdiğimiz gibi sportif, kültürel, sanatsal ve eğitim yatırımlarımıza aralıksız devam edeceğiz. Gençlerimiz her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır. Milletimizi, gençlerimizi, halkımızı, en güzel hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.