site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Genç Sporcular, Mutluluklarını Başkan Bakıcı ile paylaştılar

Genç Sporcular, Mutluluklarını Başkan Bakıcı ile paylaştılar
10.03.2016
A+
A-

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlenen İzmir İl Birinciliği Müsabakalarından birçok madalya ile dönen Selçuk Efes Belediye Spor Güreş Takımı sevinç ve mutluluklarını Başkan Bakıcı ile paylaştılar. Başkan Bakıcı, Selçuk’un yağlı güreşler haricinde ilk güreşçilerini tek tek tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.

Ocak ayında başlayan ve üç kategoride yarışan Selçuk Efes Belediye Spor Güreş Takımı, Selçuk’a 12 madalya ile döndü. Minikler, Yıldızlar ve Gençler kategorisinde mücadele eden güreşçiler, Selçuk Efes Belediye Spor Yönetim Kurulu Başkanı Timur Okumuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Başkan Bakıcı’yı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta İzmir’de düzenlenen İzmir İl Birinciliği Müsabakalarına katılan ve 8 Bronz, 4 gümüş madalya ile Selçuk’a dönen genç sporcuların yaptıkları bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Güreş takımımız gerçekten katıldığı müsabakalarda önemli başarılar elde etti. Ben sporcu hem arkadaşlarımıza hem de Selçuk Belediyesi, Efes Belediye Spor yönetimine ve hocalarına teşekkür ediyorum. Ata sporumuz olan güreşi de Selçuk’taki gençlerimiz ve çocuklarımızla buluşturmuş olduk. Bu konuda önemli bir dalı tamamlamış olduk” dedi.

Selçuk’ta hedef en az 1000 sporcu

Selçuk’ta özellikle gençlerin ve çocukların faaliyet gösterdiği spor dallarını arttırma gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Bakıcı; “Bunların içesinde futbol başta geliyor. Voleybol, basketbol, badminton, hentbol ve güreş takımı ile birlikte şu anda altı kategoride Selçuk Efes Belediyespor’un faaliyette bulunduğunu görüyoruz” dedi.

Selçuk Efes Belediyespor bünyesinde yaklaşık 400 sporcu olduğunu ve bu sayıyı 1000’e çıkarmayı hedeflediklerine dikkat çeken Başkan Bakıcı; sporcu sayısı ile birlikte aynı zamanda spor dallarının da artacağını kaydetti.

Gençlerimiz spor ve sanatla ilgilensin

Selçuk’ta gençlerin sanat ve sporla her zaman daha fazla ilgilenmelerini sağlamaya çalışacaklarını kaydeden Başkan Bakıcı; “Gençlerimizin daha çok sporla, güzel sanatlarla ilgilenmesini arzu ediyoruz. Belediye olarak hem spora hem de güzel sanatlara olan ilgiyi artıracağız. Bu konuda elimizden gelen desteği vereceğiz ve gençlerimizin bu alanlara çekmenin gayreti içesinde olacağız” dedi.

Kendisini ziyaret eden genç sporcular ile sohbet eden Başkan Bakıcı, bu başarılarından dolayı gençleri tek tek tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.

spor_sana_selcukta_destek1

spor_sana_selcukta_destek3

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.