site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Finalin adı Osmanlı ile Efes

Finalin adı Osmanlı ile Efes
13.08.2015
A+
A-

OSMANLI-EFES-FUTBOL

Selçuk Belediyesinin desteği ile “Takımını Kur, Eğlenceye Katıl” sloganıyla futbol severleri dostluk maçlarında buluşturan Selçuk Çamlık Spor Kulübü ve Belevi Gençler Birliği Spor Kulübünün ortaklaşa düzenlediği turnuva yarın akşam oynanacak final maçıyla sona erecek.

Tören alanında düzenlenen ve 8 takımın mücadele ettiği 1. Masterlar Halk Futbol Turnuvası oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Yarın(CUMA) oynanacak olan final maçı Efes Masterler ile Osmanlı Masterler arasında yapılacak. Bade Market Masterler ile Ephesus Masterler üçüncülük ve dördüncülük maçı için sahaya çıkacak.

Selçukluların büyük ilgi gösterdiği turnuvada Osmanlı Masterler Ephesus Masterleri 2-1 yenerek finale adını yazdırmıştı. Efes Masterler ise Bade Market Masterleri 2-1 yenerek Osmanlı Masterlerin finaldeki rakibi oldu. Bu güne kadar toplam 54 gol atıldığı turnuvada maç başına 4 gol düşerken büyük çekişme ile geçen maçların ödül törenine Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın katılması bekleniyor. Final maçının başlama saati ise 22.30 olarak bildirildi.

efes masterler

Selçuk Masterler Turnuvası Son Sürat Devam Ediyorosmanlı masterler

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.