site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ferahlı Cafe Ve Efesıum 29 Ekim’de Hizmete Giriyor

Ferahlı Cafe Ve Efesıum 29 Ekim’de Hizmete Giriyor
27.10.2021
A+
A-

Efes Selçuk Belediyesi 29 Ekim’de Ahmet Ferahlı Parkı’nda açılacak Ferahlı Cafe ve Efesium Hediyelik Eşya Dükkânı ile kente önemli bir mekân ve bir işletme kazandıracak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlenecek coşkulu kutlamaların yanı sıra Efes Selçuk’ta önemli açılışlar da gerçekleşecek. Daha önce yapılan düzenleme ile kente yeniden kazandırılan Ahmet Ferahlı Parkı’nda Ferahlı Cafe ve Efesium Hediyelik Eşya Dükkânı’nın açılışları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 16.00- 18.00 saatleri arasında yapılacak.
Ferahlı Cafe ile kentin sosyal hayatına renk katılırken, Efesium ile kadın emeği değerlendirilecek. Efesium Hediyelik Eşya Dükkânı’nda Efes Selçuklu kadınların üretmiş olduğu el emeği eşarp, şal, takı gibi ürünlerin yanı sıra Efes Selçuk’u tanıtan hediyelik eşyalar da satılacak. Kadın emeğinin Efes Selçuk’ta değerlendirilmesi açısından Efes Tarlası Bakkalı’ndan sonra önemli bir nokta olacak Efesium Hediyelik Eşya Dükkânı’na ürün alımları Efes Selçuk Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üzerinden yapılacak.

YORUMLAR
  1. Selçuklu dedi ki:

    Selçuk’un her yeri ayrı güzel ama bu Ferahlı parkı çok güzel şehrin içinde çok iyi bir konumda,SELÇUK’tan ana yoldan geçenlerin ilgisini çekiyor ve mola veriyor,bu güzel yer bir türlü hak ettiği bir değere sahip olamadı,âdeta deneme yanılma yeri oldu,umarım son çalışma ve proje ile hak ettiği bir değere sahip olur Selçuk için çok hoş ve şirin mekan olur…