site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Fen İşleri Müdürlüğü Yol Haritasını Çizdi

Fen İşleri Müdürlüğü Yol Haritasını Çizdi
22.07.2013
A+
A-

fen-isleri

Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür başkanlığında toplanarak Selçuk içinde asfalt, parke ve bordür yapımı ile arazi yoları çalışmalarını yaz ayları boyunca sürdürme kararı aldı.

2012 yılında 85 bin metre kare yol yapan Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 2013 yılının ilk yarısında ise 35 bin metre kare arazi yolu, 17 bin metre kare parke, 3 bin metre kare bordür ve 10 bin metre kare de kent içi asfalt yaptı.

Vatandaşların bir bölümünün yol yenileme çalışmalarına yönelik taleplerinin yansıdığı araştırma sonuçlarını değerlendirmeye alan Selçuk Belediyesi Fen İşleri 2013 yılının ikinci yarısı için yapacağı yol çalışmaları ile ilgili planlama çalışmalarını tamamladı.

60 BİN METRE KARE  ARAZİ YOLU

Geçtiğimiz günlerde Şirince Köyü Elemeniçi, Karıncalı, Beylikiçi, Kuyumcu Mevkii Dağ Kenarı ve Pranga Kanalı, ile Acarlar Köyü Mevkii’nde arazi yollarını tamamlayan Selçuk Belediyesi, 29 Temmuz’da Gökçealan Köyü, Çamlık Köyü, Havuççulu Köyü, Arvalya Mevkii ve İsabey Mahallesi’nde toplam 60 bin metre kare arazi yolunu yeniden düzenleyecek.

ŞEHİR İÇİ YOLLARIN ONARIMI VE YAPIMI

Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Cumhuriyet Mahallesi’nin 5017, 5104, 5103, 5057, 5055, 5106, 5105, 5109, 5107,5110, 5114, 5053 ve 5056 sokaklarının parke taşla kaplanması ve tretuvarlarının yapımı için gerekli olan ihaleyi sonuçlandırdı. Temmuz ayı sonunda başlayacak yenileme çalışmaları en kısa sürede bitirilecek.  Fen İşleri Müdürülüğü, Zafer Mahallesi ve Atatürk Mahallesi’ndeki bozuk ve kötü yolların düzeltilmesi için ihale hazırlıklarını ise tamamladı. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından Şahabettin Dede Caddesi, Zafer Mahallesi 3023 Sokak, 3024 Sokak, 3029 Sokak, 3030 Sokak, 3025 Sokak ile Şehit Er Yüksel Özülkü Caddesi’nde toplam 32 bin metrekare yolda önce kanalizasyon, yağmursuyu kanalları gibi tüm altyapı eksiklikleri tamamlanacak. Ardından parke taş döşeme işi başlayacak.
fen-isleri-toplanti

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    belediye onu yaptı bunu yaptı diyorsunuz gidin arılar sitesi civarlarına bakın arılar sitesi 5013 sokakta oturan sakinlerden hiç mi oy almadı

  2. Anonim dedi ki:

    Son bi senede depar atma halleri bunlar. Daha öncesinde ne park, ne yol, ne altyapı lazımdı tabi. Kenti ihya etmek isteyen insan (lar) daracık yollara 5 kat imar verirken hiç mi düşünmediler acaba. çarşının içi içler acısı. Otopark bedelleri nereye gidiyor. hangi yapılan yeni binada otopark var. selçukta kaç tane havuz var allahınızı severseniz. Böyle sıcak bir iklimde. Halen izmirden gelirken heykelde inelim diyor insanlar. nerde o heykel acaba? meydan düzenlendi. kale manzarası filan vardı. gidip bakın bakalım ikinci katın kolonlarının çıktığı binaya. Kimin çıkarı gözetilmiş.Kentin çıkarı mı? İsabey caminin çevresinde yeni yapılan binaların ne kadarı dokuya uygun. kentsel sitmiş? imarmış. mış mış da mış mış. vizyonmuş? gülelim de keyfimiz biraz yerine gelsin bari

  3. RÜZGAR dedi ki:

    Anonim arkadaş daracık yollara kat veren suçluları arıyorsan Kamil Subaşı dönemine bakacaksın. En ücra daracık sokaklara üç kat izni vererek sokakları koridorlara çeviren Vefa Ülgür’den önceki dönemlerdir. Bilmeden konuşmayın.

    1. Anonim dedi ki:

      emin olun sizden fazlasını biliyorum. Subaşı dönemini de, vefa dönemini de.

  4. Anonim dedi ki:

    neticeye bakın. halen devam ediyor bu durum. müdahale edilebilirdi edilmedi. neden. iş bilen adam yok çünkü. ya da biliyorlar da işlerine gelmiyor. şimdi büyükşehir diyorlar başka birşey demiyorlar. onaylamaz tabi büyükşehir böyle saçmalıkları. yapmış yapmış geçirmişiz meclisten. hükmü de yok. değiştirsinler bakalım. 86 yılından kalma planları. Ama bunlar kısa vadede çözüm getirecek işler değil. reklam kokmaz o zaman. bence artık bilmediğiniz konulara çok fazla burnunuzu sokmayın. susun da cehaletinizi farketmeyelim.

  5. anonim dedi ki:

    bence bu Selçuk halkına belediye başkanı gezi düzenlemeli. Selçuk dışındaki yerlerdeki çarpık kentleşmeyi, bilinçsiz sanayileşmenin yarattığı göç dalgası ve bunun sosyal sonuçlarını, bozuk yolları, yeşile hasret beton yığını kentleri ve ilçeleri, kapkaçı, trafikte geçen saatleri v.s yaşatmalı ki Selçuk’un ve bu belediye başkanın kıymetini anlasınlar.

    1. Anonim dedi ki:

      Selçuğun potansiyeli belli. sanayi kenti olmayacağı aşikar. Dolayısıyla kıyaslamanızı çok doğru bulmuyorum. Ayrıca yol yapmak, atyapı yapmak, park yapmak, yeşil alan ihtiyacını gidermek bir lütuf değildir. Profesyonel bir bakış açısı yok söylenmek istenen belki budur. Sorgusuz sualsiz, gerekçesiz yaptığınız savunmalar kimseyi tatmin etmiyor. Nasıl şuan selçuktaki parkların bir şekilde işletilmesi sağlanıyorsa, ADD gibi, emlak park gibi… Ören yerlerinin de işletilmesi gerekiyor. Ki dünya üzerinde de işleyiş budur. Ancak kedi ulaşamadığı ciğere mundar der. Eğer yapamıyorsan çamur atmayacaksın. yapılabilenler zaten ortada. Takdir ve beğeni de topluyor. Ancak seçim öncesi şu kadar yol yapıyoruz, bu kadar parke döşüyoruz lafları ile insanları enayi yerine koymanın da bi anlamı yok. Halk zaten kendi karar vericek sandık başında. Açıkçası kendilerini gülünç durumlara sokuyorlar. Rüzgara zaten söylenicek bir laf bile yok…

  6. RÜZGAR dedi ki:

    Sayın Anonim Kimin neyi ne kadar bildiğini biliyorum diyenler en büyük cahillerdir.

    1. misaifr dedi ki:

      çok komiksiniz. yani sizin ki kraldan çok kralcı olmak. bu adam aziz demediğiniz kaldı o kadar radikal savunuyorsunuz ki…göze batıyor ve bu nedenle objektiflikten uzak yorumlarınız vefa gerçekten iyi bişey yapsa da etkilemiyor. çünkü o ne yaparsa yapsın siz çıkıp burdan methiyeler düzeceksiniz.

  7. Anonim dedi ki:

    biri bana a101 marketin az ilerisindeki kaldrımı geçip yla çıkan binaya imar iznini kim neye dayanarak verdi söyleyebilirmi.