site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Esnaf Odası’ndan Vedat Karaman’a Cevap Geldi

Esnaf Odası’ndan Vedat Karaman’a Cevap Geldi
11.12.2013
A+
A-

esnafodasiSelçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SESO) yazılı bir açıklama yaparak basında yer alan ve kamuoyunda yer alan iddialar hakkında açıklamada bulundu.

Kısa süre önce odamız yönetim kurulunun gerçekleştirdiği başkan vekili değişikliği basına gerçekdışı bir şekilde aktarılmış basın mensupları, esnaflarımız ve kamuoyu aldatılmaya çalışılmıştır. İddia sahibi Vedat Karaman aday olduktan önce ve sonra hiçbir zaman dışlanmamış katılım gösterdiğimiz bütün etkinliklere başkan vekili olarak katılmıştır. Kendisinin gerekçesiz görevden alındığı gerçekdışıdır. Bu bilgi ile basın ve kamuoyu yanıltılmaya çalışılmıştır. Yönetim Kurulu Üyemiz ilgili dilekçesi görevden alınması konulu değil başkan vekilliğinin tartışılması konuludur. Gerçekleşen toplantı sırasında Vedat Karaman’ın beş maddede toplanan sorulara tatmin edici şekilde cevap verememesi nedeni ile yönetim kurulu tarafından verilen başkan vekilliği görevi tekrar yönetim kurulu tarafından alınmıştır.

Gerçekleşen oylama yöneticilerin talebi üzerine açık gerçekleşmiştir. Vedat Karaman’ın “4 kabul 3 ret oyuyla görevden alındım” beyanı gerçekdışıdır, oylamada yöneticilerin tamamı Vedat Karaman’ın görevden alınması şeklinde oy kullanmış ve karar defterine bu resmi şekilde imzalı olarak yansımıştır. Ne sözlü ne de oy anlamında Vedat Karaman’ı destekleyen bir yöneticimiz olmadığından karar oybirliği ile alınmıştır. Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odasını siyasi davranmakla suçlayan Vedat Karaman daha öncede odamızı ilgilendiren toplantılara yönetim kurulumuzun bilgisi dışında katılmış esnafı temsil etmek yerine adaylığı ile ilgili propaganda yapmaya çalışmıştır. Başkan vekilliği görevinden alındıktan sonra da çeşitli siyasi parti temsilcileri ile fotoğraflarlar çekilerek bunları paylaşmaktan çekinmemiştir.

Gerçekleştirdiğimiz toplantılarda hiçbir proje sunamayan, başkanlık için de herhangi bir projesi bulunmayan kişilerin başkanlık hırsı ile gerçekdışı haberler paylaşması, basın mensupları ve esnafları geçeklik payı bulunmayan bilgiler ile yanıltmak istemesi üzücü ve vahimdir.

Basın ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Bu çırpınışlarınız boşunadır esnaf odasındakiler. hayri bey koltuk bu sefer gidecek, istediğiniz kadar sallayın istediğinizi yapın hemde vefanın saltanatı bitecek hemde sizin hadi size güle güle.

  2. ESNAF dedi ki:

    Vedat’ın sallamalarına ve paylaştığı gerçek olmayan bilgilere yer vermek ya destekten yada kötü niyettendir. Lütfen vicdanlı olalım.

  3. ESNAF KARDEŞİN dedi ki:

    Aslanım Vedat bunlar seni yıldırmasın durmak yola devam.Bu sefer seçimde seni destekleyeceğim.Kazandığın takdirde bakalım eğer esnafın arkasında ve yanında olursan seni bir daha kimse yıkamaz o makamdan.Projelerin olduğunu ben tahmin ediyorum.Zamanı geldiğinde açıkla da sadece başkanlık hırsın olmadığını hizmet için aday olduğunu hepimiz görelim.

  4. melek dedi ki:

    bu esnaf hayriye kanmaz artik vedat baskandr esnaf icin hayrli olsun……..

  5. EGE dedi ki:

    bu acıklamalar hep duzmece herkez bılıyor vedat karamanın baskan yardımcılıgından alındıgını bu bır bayrak yarısıysa eger herkez mucadele etsın kımse vedat karamanı karalamasın herkez ısıne baksın ayrıca projesız aday mı olur baskanımız sn hayrı gullerınde projelerı vardı ama hıc gerceklesmedı buna ne demelı acaba

  6. EGE dedi ki:

    AYRICA SIVIL TOPLUM ORGUTLERI PROJE URETMEZ PROJELERI BELEDIYELER URETIR ODALAR ESNAFIN SORUNLARIYLA ILGILENIP ESNAFIN YANINDA OLUR BIR ESNAFIN SORUNU OLDUGUNDA SN HAYRI GULLER GIBI HADI SEN ISINE GIT BAK DEMEZ BUNU SORUN YASAYANLAR DAHA IYI BILIR LUTFEN PROJE DEYIM DE KIMSE KIMSEYI KANDIRMASIN LUTFEN

  7. ESNAF dedi ki:

    Bu durumda Vedat Karaman adaylıktan çekilmeli ve kamuoyundan özür dilemeli. Çok yanlış bir hareket.

  8. ESNAF dedi ki:

    Vedat arkadaş aday olmak isteyebilir bu son derece normal ama kavga ve karşılıklı dedikodu yapmak yerine geçmişte odaya neler kattığını ve gelecekte neler yapacağını anlatırsa daha yerinde olur. Gerek Vedat arkadaş gerekse çıkmayı düşünen diğer adaylar saygı ve nezaket kurallarını unutmamalı diye düşünüyorum. SESO’nun yaptığı açıklama doğru ise yani toplantıda kendisi ile gerekçeler konuşuldu ve görevden alma kararına bütün yöneticilerin imzası attı ise bu Vedat beyin yalan söylediği anlamına gelir. Böyle bir durumda en doğrusu Vedat Karaman’ın istifa etmesi ve adaylıktan çekilmesidir.