site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Erdoğan: Twitter’ın Kökünü Kazıyacağız

Erdoğan: Twitter’ın Kökünü Kazıyacağız
21.03.2014
A+
A-

erdogan-twitter-in-kokunu-kaziyacagiz

Başbakan Bursa’daki mitinginde, “Twiter mwitter hepsinin kökünü kazıyacağız. Dış dünya şöyle der böyle der beni bağlamaz” dedi.

30 Mart yerel seçimleri kapsamında mitinglerine devam eden Başbakan Erdoğan Bursa’da çalışmalarına devam etti. AK Partililere seslenen Erdoğan, “Twiter mwitter hepsinin kökünü kazıyacağız. Dış dünya şöyle der böyle der beni bağlamaz. Türkiye devletinin gücünü görecekler.” dedi.

“TWİTTER’IN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ”

Daha önce Youtube ve Facebook’la ilgili olarak yaptığı açıklamalar tepki çeken Başbakan bu defa Twitter’ı hedef aldı.  Erdoğan “Memleketin her meselesine burnunu sokandan alim olmaz. Şimdi mahkeme kararı çıktı. Twitter, mwitter hepsinin kökünü kazıyacağız. Uluslararası camia şöyle der, böyle der hiç umurumda değil. Herkes Türkiye Cumhuriyeti’nin gücünü görecek.” dedi.

DAHA ÖNCE DE “FACEBOOK VE YOUTUBE KAPATILABİLİR” DEMİŞTİ

Başbakan Erdoğan daha önce de katıldığı bir canlı yayında, “Getirdiğimiz internet yasasına malum çevreler hemen itiraz etti. Yapabileceğimiz kadarını yaptık. O alanda da 30 Mart’tan sonra atacağımız yeni adımlar var. bazıları Youtube ve Facebook’la ilgili bazı şeyler söylüyor. O konuda kararlılığımız var. Bu milleti Youtube’a Facebook’a yediremeyiz. Atılması gereken adım neyse biz bu adımı en kesin hatlarla atacağız. Kapatılmaları da dahil.” demişti.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    BİRAZ DAHA BAĞIR. NASIL OLSA SENİN YEDİ SÜLALENLE BİRLİKTE KÖKÜN KAZINACAK…

  2. selçuklu dedi ki:

    rüyanızdamı