site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Erdoğan’ınkilerine Bakınca Bahçeli’nin Fezlekesi Onur Belgesidir

Erdoğan’ınkilerine Bakınca Bahçeli’nin Fezlekesi Onur Belgesidir
17.04.2013
A+
A-

fikriatilbaz1Sanırsınız dağdan gelip bir toplantı düzenlemişler. Boyunlarında bölücü çetenin taktığı poşular akillik yapıp konuşuyorlar. Aykırı bir görüş geliyor. Sen sus, süreç karşısında konuşacaklara bu salonda yer yok diyorlar. Kürtlerin yaşadığı bölge diyorlar, onların Diyarbakır’da çektikleri işkencelerden bahsederlerken, biri çıkıp biz de Mamak’ta işkence gördük diyor. Darbe işkence yaparken bu Kürt, bu bilmem ne diye hiç kimseyi ayırmadı diye konuşuyor. Ona da sus diyorlar, senin ağzın Mao ağzına benziyor diye çıkışıyorlar. Allah’ını seven söylesin bunlar aklın akili insanların yapacağı şeyler mi yoksa külahımın akillerinin yapacağı şeyler mi?
Vicdan sahipleri bir bakın cennet vatanımız ne hale getirildi. Bu neyin telaşıdır böyle? Başbakan Erdoğan panikte… AKP’li üst düzey yöneticiler panik içinde. Bakanlar, Başbakan yardımcıları hepsinde ayrı bir kibir, kendini beğenmişlik, gurur, üstencilik almış başını gidiyor. En son kameralar önünde cereyan eden hadise. Tedavisi için yardım isteyen gencecik bir kızın eline para tutuşturmayı fazilet sayan bir Bakan görüntüsünü hep beraber seyrettik. Bunlar sağ elin verdiğini sol el görmeyecek ilkesini unutmuşlar. Aleni olarak kameralar ve onlarca insan önünde yapıyorlar sözde iyiliklerini. Herkesin önünde. Böyle olunca değerlerinin artacağını sananlar, saygınlık kazanacaklarını düşünenler, Türk milleti öyle düşünmüyor, bu halinizi çok yadırgıyor ve kızıyor.
***
Milliyetçi Ülkücü Hareket İzmir Bayrak mitinginden sonra çok daha büyük saldırılara, yalana dolana hazırlıklı olsun, emin olun AKP iktidarının kimyası bozulacak. 11 yıldır iktidarda olanlar, baktılar ki kasetten bir şey çıkmadı, baktılar ki, Lider Bahçeli’den kurtuluş yok yepyeni tezgahlar kurmaya başladılar. Neymiş Türkiye’yi zarara uğratmış. Bunlarda Allah sevgisi için bir şey demeyeceğim ama Allah korkusunun kalmadığı kesin.
Kendileri cebinde hiç parası olmadan candaşlarından birine 700 bin dolarlık banka kredisiyle gazete ve televizyon almasına kıyakçılık yapanlar, utanmadan sıkılmadan namus ve dürüstlük timsali Lider Devlet Bahçeli hakkında konuşuyorlar. Şimdi o devlet parasıyla iş sahibi olan adam televizyon kanalını 1 milyon dolara satmış. Beş yılda 300 bin dolar karı var. Üstelik gazetesi bonus olarak elinde kalmış. Devletin yeni rakının satışından dolayı kaybını bir hesaplayın. Hükümet kaça satmış, hükümetten alanlar kaça satmış.
***
Din işleri Nurslu Said’e adapte edilmiş, bürokrasinin kurumları cemaate devredilmiş, kardeş kardeş yürüyorlar. Çözüm dedikleri İmralı süreci bebek katilinin yol haritasına bırakılmış, Türk milletini psikolojik bir harekata maruz bırakılmış, sözde barış, sözde çözüm denilen çözülme projesini anlatmak için Heyet-i Akile kurulmuş. Askeri yönetmeliklerde değişikliğe gidilerek, askerin talimatla bölücü çete PKK’lıların serbest giriş çıkış yapmalarına seyirci kalması sağlanmaktadır. Biz nerede yaşıyoruz diyemeden edemiyor insan.
Evlatlarımızın kanını döken katiller serbest kalacak. Dün bir gazete manşet atmış “1200 militan evine döndü” Bu durumdan gurur duyarcasına müjdeli bir haber gibi veriyor. Vay babam vay… Ne hallere düştük. O zaman herhangi bir şekilde birini öldürmüş insanları da serbest bırakın olsun bitsin. Cinayet en büyük insan hakkıdır. Ey iktidar bilmiyorsanız bunu öğrenin. Ve siz bu hak gaspını yapanlara, olsun kardeş geç git diyorsunuz, hem de benim, anasının, babasının, kardeşinin, karısının, beşikteki çocuğunun, yavuklusunun helalliklerini almadan. Yaptınız bir iş oldubitti. Girin toplumun içine, TBMM’ye gelin kan damlayan ağzınızda feyz alalım, şehidimin kanına bulaşmış elinizi sıkalım diyorsunuz. Breh breh breh.
***
İnternete bir video düşmüş. BDP’nin ve bebek katilinin sırtını sıvazladığı bir anayasa uzmanının, kendi çekeceği filmden sonra kendisini övmesini istediği oyuncaya, anayasada isteklerine yer verebilirim, iste, mesela adını geçirebilirim. Mayısa kadar ben bu anayasayı yazarım. Bak aklına bir şey gelirse ara anayasaya koyarım ha, cinsinden konuşmalarını izleyin. Ey AKP iktidarı bunu sen izle ve kimlerle yoldaşlık yaptığını, kol kola olduğunu gör.
Habere göre Erdoğan bundan sonra gazetelerde bebek katili, canibaşı, PKK militanları gibi kelimelerin kullanılmamasını, İmralı süreci denmemesini basına emretmiş. Burayı yorumsuz bırakıyorum.
Yalnız bütün bunlar ve daha nice akıl almaz olaylar cereyan ederken Cumhuriyeti korumakla görevli olanlar, MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında kurduğu bir cümleden dolayı fezleke hazırlıyorlar.
AKP, “ihaleye fesat karıştırma” “yolsuzluk” ve “sahtecilik” suçlamasını içeren fezlekelerde yüzde 73 ile ilk sırada yer alıyor. “Görevi kötüye kullanma” kapsamında hazırlanan fezlekelerde de  25 fezlekenin 18’i AKP’li milletvekillerine ait. Başbakan Erdoğan hakkında “görevi ihmal”, “Suçu ve suçluyu övmek”, “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek”, “Zimmet, kamu taşıma biletlerinde kalpazanlık, resmi evrak ve kayıtlarda sahtecilik, cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak” iddialarıyla fezlekeler tam 11 yıldır bekletilirken, Lider Devlet Bahçeli Damat Ferit benzetmesinden dolayı vekilliği düşürülsün diye fezleke hazırlanıyor, AKP’lilerde Bahçeli’nin Milletvekilliğini düşürmeye hazırlanıyorlar…
Unutulmasın ki, AKP’lilerin ve Başbakan Erdoğan’ın fezleke konularına bakınca Bahçeli’nin fezlekesi bir onurdur.
Sağlıcakla kalın!

Fikri Atılbaz

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.