site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Erdal Kalkan Ak Parti’den İstifa Etti

Erdal Kalkan Ak Parti’den İstifa Etti
27.12.2013
A+
A-

ERDALKALKAN-istifa

Ak Parti İzmir milletvekili Erdal Kalkan Twitter’dan yaptığı açıklamada Ak Parti’den istifa ettiğini duyurdu.

AK Parti İzmir Milletvekilleri Ertuğrul Günay, Erdal Kalkan ile Ankara Milletvekili Haluk Özdalga, partiden ihraç edilmeleri talebiyle Müşterek Disiplin Kurulu’na gönderilmesinin ardından, Erdal Kalkan Twitter’dan yaptığı açıklamada partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Kalkan istifasını şu sözlerle dile getirdi:

“Ailemizi çocuklarımızı,canımızı,işimizi ve Ülkemizin güvenliğini koruyan bu uğurda şehit olan güvenlik güçlerimize esenlik ve sabır dilerim. Ben bu partiye askeri müdahale döneminde girdim.Sn.Erdoğan’dan önce tavır koydum.Siyasi partiler demokratik rejimin vazgeçilmez unsurlarıdır. Siyasi partiler kimsenin babasının çiftliği değildir.Hele Sn Tayyip Erdoğan’ın değil,onlar milyonlarca insanın yarattığı sosyal varlıklardır. Hükümet ve iktidar ve parti disiplini yolsuzlukları,hırsızlıkları,soygunu engellemek için vardır. Bu iş burada bitmez.Yüce Halkımız herşeyi görüyor.Hakem Halkımız olsun.Kurtuluş savaşı yapan bu Halk bunu da çözer. Kalkınma Partisinden istifa ediyorum.Biliniz ki Dünya dönüyor Halkımızda aptal değil,yolunuz kapalıdır.”

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.