site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ege’den Ezgiler Selçuk’un Konuğu Oldu

Ege’den Ezgiler Selçuk’un Konuğu Oldu
19.09.2014
A+
A-

egeden-ezgiler (6)

Selçuk Belediyesi, TRT Müzik kanalında canlı yayınlanan “Ege’den Ezgiler” programına ev sahipliği yaptı. Gün geçtikçe Kültür, sanat ve sosyal etkinlikleri artırma yolunda çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapan ve Selçukluları bu konuda oldukça mutlu olmasını sağlayan Selçuk Belediyesi, TRT Müzik ekibini de ilçede konuk ederek vatandaşlara müzik dolu bir gece yaşattı.

Selçuk Pazar yerinde TRT Müzik ekranlarında canlı olarak yayınlanan programda TRT ses ve saz sanatçılarının performansları Selçuk halkı tarafından büyük beğeni gördü. Programı oldukça yoğun bir kalabalığın dışında Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Eşi Havva Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve Eşi Ayşen Bakıcı, Selçuk Emniyet Müdürü Uğur Er, Belediye Başkan yardımcıları Dr. Bülent Cinel, Ali Karakurt da izleyiciler arasındaydı. Birbirinden hareketli Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği şarkılarının seslendirildiği programda Başkan Bakıcı ve eşi Ayşen Bakıcı şarkılara eşlik ettiler.

Program sonunda TRT ses ve saz sanatçılarına çiçek takdim eden Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, TRT Müzik kanalını Selçuk’ta ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını, birbirinden güzel şarkılarla adeta kulağımızın pası açıldı. Bu güzel şarkı ve türküleri seslendiren TRT ses ve saz sanatçılarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

egeden-ezgiler (2)

egeden-ezgiler (3)

egeden-ezgiler (5)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Diğer başkan yardımcısı Atilla Aksoyu protokol sıralarında göremedik.

    1. Anonim dedi ki:

      utanmıştır orda fotoğraf vermeye ne de olsa eskiden akp li değildi.

  2. anonim dedi ki:

    Kim Atilamı utanacak ? Güldürmeyin beni ,helal olsun Zeynel başkana nerden buldu bu başkan yardımcılarını.

  3. Anonim dedi ki:

    Atilla aksoy akp li mi?

  4. Anonim dedi ki:

    Zeynelcim sahneye cikmisken iki sarkida soyleyi verseydin ya baska bi ise yaradigin yok nasilsa