site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Efes Selçuk Ramazan’da da Dayanışmayı Güçlendirdi

Efes Selçuk Ramazan’da da Dayanışmayı Güçlendirdi
28.04.2022
A+
A-

Efes Selçuk’ta Ramazan dayanışma ile geçti. Ramazan ayı sebebiyle dayanışma faaliyetlerine ağırlık veren Efes Selçuk Belediyesi, sosyal yardımdan, camilerin temizliğine kadar birçok önemli çalışma gerçekleştirdi.

Kadir Gecesi’nde Pazar Yeri’nde düzenlenen iftar ile 3 binden fazla Efes Selçuklu iftar sofrasında bir araya geldi.

Ramazan öncesinde kent genelinde yer alan camilerin temizliği tamamlandı. İhtiyaç sahibi vatandaşlara anlaşmalı esnaftan gıda alışverişi olanağı veren İftar Kart uygulaması ile 106 aileye 53 bin TL tutarında destek verildi. İftar Kart uygulaması ile hem ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatılırken, esnafa verilen destekle de kent ekonomisine katkı sunuldu. 185 aileye toplam 37 bin TL tutarında alışveriş fişi verildi, 63 aileye 24 bin 235 TL tutarında nakdi yardım yapıldı. Ayrıca Ramazan ayı süresince camilerde vatandaşlara tespih ve tatlı dağıtıldı.

Bayram öncesinde mezarlıkların temizliğini tamamlayan, kent genelinde temizlik çalışmalarına hız veren Efes Selçuk Belediyesi Arife Günü mezarlıklara ücretsiz servis hizmeti de sağlayacak.

YORUMLAR
  1. Efesli dedi ki:

    Bedava sirke baldan tatlı derler elbette bu iftar yemeği hayır amaçlı bir organizasyon,önemli bu yardımlar muhtaç olan aileler için olsaydı,ama gelecek seçimlerde yatırım için mi? Acaba çünkü seçim yaklaşıyor ,ama halk nereye kime oy atacağı gayet iyi bilir,belediye kapılarında çocuklarına işe almalarını beklerken ,seçim zamanı martın sonu bahar sloganı dinleyerek,işe alımlarda kapı duvar haline döndüğünü görüyor ve diğer yandan eş dost yakınları çoktan işe yerleştirme yapıldığını görünce sanırım baharı beklemeye devam ediyor,işte bu yemekli toplantıların inandırıcılığı yoktur,fitre ve zekât dinimizce fakirlere verilir verilirken sağ elin verdiğini sol el görmez,çünkü alan fakir üzülmesin diyerek demek ki siyasetçilerin koltuklarını korumak için dini alet ettiğin bir siyaset tarzı olduğu göstermelik işten ibarettir sedece…