site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

DSP İzmir İl Başkanlığından Selçuk Ziyareti

DSP İzmir İl Başkanlığından Selçuk Ziyareti
02.09.2016
A+
A-

DSP Izmir Il Başkanı Aygül Karahan ve DSP Izmir Il Başkanlığı örgütlenme kapsamında Selçuk’a gelerek başta Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla buluştu.

Demokratik Sol Parti (DSP) İzmir İl Başkanı Aygül Karahan ve beraberindeki il yönetimi yeniden teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Selçuk’u ziyaret etti. Demokratik Sol Parti İzmir İl Başkanı Aygül Karahan Selçuk ilçesini ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu. Ziyaretin 30 Ağustos tarihine gelmesi nedeniyle Başkan Karahan ilçede yaptığı açıklama da 30 Ağustos zafer bayramını da kutladı. Karahan mesajında ;” 30 Ağustos 1922’de kazanılan büyük zafer Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından biridir. Bağımsızlığı uğruna milletçe tek vücut olmuş, inanç ve kararlılıkla kazanılmış bu zafer bugün de yarın da yolumuzu aydınlatacak bir destan olmuştur” dedi.
DSP Izmir Il Başkanı Aygül Karahan ve beraberindeki heyet geliştirdikleri projeler ölçeğinde Demokratik Sol Parti olarak Selçuk’a neler katabilecekleri konusunda fikir alışverişinde bulundular.
Aygül Karahan, ziyarette yaptığı konuşmada; “Yeni Genel Başkanımız Önder Aksakal ilk yaptığı parti meclisi toplantısında bütün il ve ilçelerde bir revizyon olması gerektiği kararı aldı. Bu karar doğrultusunda da parti meclisi üyelerimiz ve genel başkanımızın teveccühü ile İzmir İl Başkanlığı görevine atandım. Hemen yönetimimizi oluşturduk, binamızı açtık ve aktif hale getirdik. Akabinde de ilçe örgütlenmeleri ile ilgili çalışmalara başladık. Bugün de burada olma sebebimiz ilçe örgütlenmesi ile ilgili arkadaşlarla görüşmek, hem de kendimizi anlatmak. Ayrıca önümüzdeki günlerde bir aktivite gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Bununla ilgili altyapıyı oluşturmak için buradayız” dedi.
Özellikle kadınlar ve gençler ile ilgili birçok projelerinin olduğunu vurgulayan Karahan, bu projeler ile ilgili gelişmeleri de yine ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi. Karahan, “Bizim ‘Öğrenmek istiyorum’ masalarımız var. ‘Öğrenmek istiyorum’ masası ile bölgenin kitlesine göre bir üniversite hocamızla birlikte o bölgeye ziyarete gidiyoruz. Hem bölgenin resmini çekmiş oluyoruz, hem de karşılıklı soru cevap şeklinde o bölgenin sıkıntıları ile ilgili masalarımıza katılan vatandaşlarımızın sorularını cevaplıyoruz” dedi.

14199249_10154422066585040_8305279881298336043_n

YORUMLAR
  1. asil dedi ki:

    oldu olacak başkanı gelecek dönem dsp den belediye başkan adayı yapın

  2. Anonim dedi ki:

    buyrun sizin olsun bakıcı. biz ak partili tabandan gelen başkan istiyoruz gelecek döneme

    1. Anonim dedi ki:

      Çok değil 2 sene önceye kadar deli oluyordunuz ya. Çok çabuk bıktınız.

    2. Zagor dedi ki:

      Len göküm, sizin tabandan adam seçilebilir mi hiç? Accık saksını çalıştır. 2 faktör vardı kazanmanız için; biri solcuyum diye seçmene kendini yediren zeynel bakıcı, biri vefa başkanın tekrar aday olması. sen tayyibi koysan yine seçilmez bu saatten sonra. Gördük akp nin Selçuk u nasıl uçarduğunu. vuhuuuu uçuyoz lan 😀