site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Doğaseverler ve köylü taş ocağına karşı birleşti

Doğaseverler ve köylü taş ocağına karşı birleşti
08.01.2015
A+
A-

gokcealan

Zirve Dağcılık Selçuk Şubesinin gerçekleştireceği “Taş Ocağına Karşı Doğa Yürüyüşü” etkinliğine katılım çığ gibi büyüyor. Pazar günü yurttaşlar Gökçealan’a akacak.

11 Ocak 2015 Pazar günü Zirve Dağcılık Selçuk Şubesinin Muhtarlık ve köy halkı ile birlikte gerçekleştireceği “Taş Ocağına Karşı Doğa Yürüyüşü” etkinliğine katılacağını bildiren kulüp ve kuruluşların sayısı her gün artıyor. Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi, Gökçealan Mahallesi Muhtarlığı, Zirve Dağcılık Genel Merkezi (İzmir), Didim Dağcılık ve Doğa Sporları Gurubu, Zirve Dağcılık Kuşadası Şubesi, Güzelçamlı Dağcılık ve Doğa Sporları Gurubu, Zirve Dağcılık Söke Şubesi, Zirve Dağcılık Aydın Şubesi, Zirve Dağcılık Turgutlu Şubesi, Eğitim-Sen Selçuk Temsilciliği, Sürekli Eğitimi ve Kişisel Gelişimi Destekleme Derneği (SEGEM-DER), Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Selçuk Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı, Selçuk Ziraat Odası, Gökcealan Kalkınma Kooperatifi, Kirazlı Ekolojik Yaşam Derneği ve Kuşadası Kent Konseyi Kadın Meclisi etkinliğe katılacaklarını ilan ederken listeye her gün yeni bir topluluk ekleniyor. Yürüyüşe Selçuk ve Gökçealan halkının yoğun katılımı beklenirken siyasilerinde orada olması bekleniyor.

Etkinliğe dağcılık kulüpleri ve çevreciler yoğun desteği sürerken doğa yürüyüşüne rehberlik edecek olan Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi Onursal Başkanı ve SESO Başkan vekili Özgür Aydoğan etkinlik hakkında şunları söyledi:

“Menfaat arenasında koşturup sıra toprağını, tarihini, doğasını, esnafını ve insanını korumaya girince sus pus olan dernek ve kurumları üzülerek izliyoruz. Onları hepimiz biliyoruz fakat ben zavallı azınlık yerine destek veren onurlu kalabalıktan bahsetmek istiyorum. Çok sayıda kurum ve kuruluş etkinliğimize duyarlılık gösterdi ve katılma kararı aldı. İlçemizde böylesine güçlü bir dayanışma görmek bizi gururlandırdı. Ege bölgesinin dört bir yanındaki ilçelerden Gökçealan’a akacağını ilan eden dağcılık ve doğa sporları kulüpleri yanı sıra Selçuk’tan faaliyete destek veren kurum ve kuruluşlarla pazar günü bir araya geleceğiz. Hep bir ağızdan “GÖKÇEALANDA TAŞ OCAĞINA HAYIR” diyeceğiz. Saat 09.00 – 10.00 arası toplanma sohbet ve konuşmalar için hep birlikte köy meydanında olacağız. Daha sonra zor ve kolay olmak üzere iki gurup halinde yürüyüşe geçeceğiz. İsteyenler yürüyüşe katılmadan köyde zaman geçirip çevrede fotoğraf çekebilecekler” dedi.

TAŞ OCAĞINA KARŞI DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

YORUMLAR
  1. gökçealanköyü dedi ki:

    destek olan herkese özellikle selçuk habere teşekurler