site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Dalgıç’a Vatandaştan Güven Oyu

Dalgıç’a Vatandaştan Güven Oyu
30.04.2015
A+
A-

halitdalgic1

MHP’nin en genç erkek Adayı Halit Dalgıç, önceki gün partisinin 1. Bölge Adayları ile birlikte Menderes ilçesine gitti. Burada halkla kucaklaşan Aday Dalgıç, vatandaşın sorunlarını dinleyerek çözüm için MHP’ye destek verilmesini istedi.

Tekeli’de pazaryerinde tezgah açan kadınlar, belediyenin kendilerinden adil olmayacak şekilde yer ücreti aldığını, Menderes Belediyesi, yetkilileri büyük veya küçük tezgah olmasına bakmaksızın tezgah açan her vatandaştan 5 lira alındığını söyleyerek, “Bu durumdan oldukça şikayetçiyiz. Özellikle sabah saatlerinde daha siftah yapmadan o 5 lirayı bulmakta zorlanıyoruz. İnşallah MHP iktidarında bu sorunlar ortadan kalkacaktır” dediler.

Menderes İlçesine bağlı Karakuyu ilçesinde 4’ü çalışır diğer 2’si mahkemelik taş ocağı olduğunu kaydeden yöre halkı, “ Karakuyu sakinleri, taş ocaklarının çok toz yapıyor ve köy içindeki yoldan günde en az 300 kamyon veya tır geçmesiyle yerleşimdeki huzurumuz kaçmış durumda” dediler. Öte yandan Karakuyu sakinlerinin bir diğer ifadesinde ise mahkemelik olan bir taş ocağı hakkında mahkeme tarafından ÇED raporunun gereksiz olduğu bilgisi yer alıyor.

Her iki bölgede de vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm arayışlarını aktaran MHP İzmir 1. Sıra Milletvekili Adayı Halit Dalgıç , “Bu sorunları çözümü inşallah 7 Haziran’da olacaktır. Mevcut hükümetin yanlış uygulamaya koyduğu haksız uygulamalar ile küçük ve büyük esnaf zor duruma sokulmaktadır. MHP iktidarı ile adaletten, ekonomiye, eğitimden sağlığa kadar yeni bir reform yapılarak vatandaşımızın yaşam refahı için çalışacağız” dedi.

halitdalgic-mhp

mhp-adayi-halit-dalgic

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.