site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP’nin Yeni İlçe Başkanı Özge Yıldırım

CHP’nin Yeni İlçe Başkanı Özge Yıldırım
14.09.2013
A+
A-

CHP SELÇUK ILÇE BAÞKANLIÐINA ADAY AVUKAT OZGE YILDIRIM DHA VEYSE

Selçuk CHP Olağan Genel Kurulunu yaptı partinin yeni yönetimi seçildi. İki liste ile gidilen seçimde oylar eşit olunca kura çekimi yapıldı ve kura çekimi sonucunda Avukat Özge Yıldırım CHP Selçuk İlçe Başkanlığını kazandı.

Selçuk CHP ilçe başkanı ve İlçe yönetim kurulu üyelerinin aday adayı olması nedeni ile partinin ilçe yönetimi önce kayyuma verildi. Daha sonra alınan bir karar ile bugün olağan kongre yapılarak yeni yönetim seçildi. Belediye tiyatro salonunda yapılan seçime partililer yoğun bir ilgi gösterdi.

İzmir Milletvekilleri Prof. Dr. Hülya Güven, Erdal Aksünger ve il yönetim kurulu üyeleri ile komşu ilçe başkanları katıldı. Milletvekili Hülya GÜVEN konuşarak “Selçuk seçimlerinde cinsiyet oranı hep % 50 oluyor. Buda partimiz demokrasisi adına güzel bir olgu.Bugünkü iktidar yönetiminde  yaptığı her yanlış ile dibe doğru çöküyor.batıyor ama onlar battıkça ülkemiz zarar görüyor. . Bu kongre örnek olmalı ki iktidara yürüdüğümüzü herkes görsün “ dedi.

DAHA SONRA MİLLETVEKİLİ Erdal AKSÜNGER KONUŞMASINDA  GEÇ GELDİM ÖZÜR DİLERİM. İzmir’imizin akciğeri yeşil bir alan AKP liler tarafından peşkeş çekilmek isteniyor. Alenen çalışıyorlar. Onun takibindeydik. Bu konuda duyarlı olmalıyız. Gençlerimizin yanında olmalıyız ki meydanın boş olmadığını anlasınlar. İktidarın başbakanı ahlaksız bir politika yürütüyor. Çamur at izi kalsın iftiralarını Hayasızca genel başkanımıza ve partimize atıyor.

Kendisi bir çarıkla 20 yıl önce İstanbul Belediye Başkanı oldu. 20 yıl sonra dünyanın en zengin adamları arasına girdi. Bu servet gökten mi indi. Bunun hesabını verecek yüreği ve cesareti var mı? Bunu sizlerin desteği ile bizler soracağız. İktidar tarikatların maddi desteği ile ayakta duruyor. Tarikatlarda altı boş sadece üstünde rant çıkar ilişkileri olan topluluklardır. Biz onları iktidara geldiğimizde üç ay içinde tarumar edeceğiz.” Lütfen birbirinize destek olun küçük meseleleri büyütmeyin iktidar her gün çöküyor. Az kaldı zafer bizim olacak dedi.

Daha sonra ilçe başkan adayı Av. Özge YILDIRIM “ Partimiz ATATÜRK DEVRİM VE İLKELERİNDEN ÖDÜN VERMEYEN DOKSAN YILDIR FİLİZLENEN GENÇLEŞEN DEV BİR ÇINARDIR. BİZLERDE ONLARIN BİRER DALIYIZ. Ülkemizi kaosa sürükleyen ve savaş çığırtkanlığı yapan faşist AKP iktidarından kurtarmak ve aydınlık  özgür ve demokratik  bir ülkeyi yeniden kurmak için  mücadele etmek her parti üyemizin görevidir. Bu bilinçle bizler  ilçe örgütümüzün geçmişine sahip çıkmanın sorumluluğu ve  geleceğe umutla  bakmasını sağlayacak duruşu ile  örgütümüzü kucaklamak  birlik içinde olmak istiyoruz. Amacımız kısır tartışmalara izin vermeden kutuplaşmalardan uzak. Gelecek için yeni politikalar üreterek partimizi yeni döneminde temsil etmek için yönetime talibiz. Deneyim ve dinamizmin buluştuğu yepyeni bir ekiple gerek ilçemize gerekse partimize olumlu katkılar sağlamak için yönetime talibiz” dedi.

Diğer aday Yaşar AYDIN ise yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; “  YAKLAŞAN YEREL SEÇİMLERDE GÜÇLÜ BİR YÖNETİMİN oluşmasına katkıda bulunmak için yola çıktık. bir önceki kongreden gelen seçilmiş tüm delegeleri ve üyeleri ile CHP SELÇUK İLÇE ÖRGÜTÜ bir bütündür.  Böyle bir büyük kurumun sahibi onun ilkeleridir, Programıdır, Onun devrimci tarihidir. Ve onun tüzüğüdür. Eğer CHP SELÇUK ÖRGÜTÜ bir gemi ise, onun kaptanı ilçe yönetimi, sahibi ise üyeleri ve delegeleridir. Bu anlayışla partimizi yerel yönetimde yeniden iktidara taşımak için SELÇUK CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA adayım “ dedi.

Daha sonra yapılan seçimde 118 delegeden 112 Tanesi oy kullandı. Oyların ikisi geçersiz sayıldı. Her iki listede 55 er oy alınca kuraya gidildi.

Kura çekimini CHP İl yönetim kurulu üyesi Melek KARTAL yaptı. Kura Çelimi sonucunda Özge  YILDIRIM’ın listesi kazandı. Yeni yönetim kurulu asil üyelikleri şu kişilerden oluştu. Caner Adıgüzel, İpek ARKAN, Gökhan Ceylan, Kamran ÇITAK, Demet DABAR, Mehmet GÖRÜŞ, Mert Hüseyin GÜNEY, Nuri KESKİN, Sabahattin KOCAÖMERLER, Fadıl LALE, Jale ÖÇAL, Uğur TAKAR.

HABER: DHA VEYSEL EROL 

selcukchp-kongre (1)

chp ilçe kongresýnde salon doluydu dha veysel erol

chp ýlçe kongresýnde ýstýklal marsý soylenýrken dha veysel erol

chp nin yeni ilçe baþkan adayý yaþar aydýn dha veysel erol

kilicdaroglu-selcukta

chpselcuk-kongre

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Burada chp adina ayrimci yorumlarda bulunanlar. Lutfen kendi partileriniz hakkinda konusunuz. Chp olagan ustu kongresini yapmis ve ozge yildirimi ilce baskani secmistir. Kongre bitmis biliktelik mesajlari ile tum gruplar yine calismalarina kaldigi yerden devam eetmektediir. Yeni yonetimi birkez daha tebrik ediyorum

  2. Cevap dedi ki:

    Bu vefa beyin bilg. Başında oturp hep iyi yorum yapan yandaşlarına okadar çok gülüyorum ki çıkıp geziyor musunuz Selçuk’ta millet neler söylüyor haberiniz var mı?

  3. büyük iskender dedi ki:

    Bir Chpli olarak tebrikler ama bu halk Vefa başkanı istemiyor anar araştırma şirketinden bir arkadaşla konuşma imkanım oldu ankete göre Halk başkanı artık görmek istemiyor değişim şart düşünsenize şu an genç olan çocuklar vefadan başka başkan tanımıyor onla büyüdüler… en mantıklısıda Chp nin yeni bir yüzle seçime girmesi yoksa tehlike çanları çalıyor

  4. Sıla dedi ki:

    Dün kongrede olduğu gibi 8 BELEDİYE BAŞKAN ADAYI çalıştı ki delegeyi bi önceki ilçe yönetimi hazırladı ama sonuç ortada kazanan taraf belli .Bizler Selçuk ta çıkıp geziyoruz herkesin söylediği şu Vefa başkan olmassa akp alır. Bu aday adayların hangisin de Vefa başkanın hatipliği var allah aşkına söylermisiniz .Tabi akp lilerin istediği o Vefa başkan aday olmasın işleri kolay olsun ama chp lileri anlayamıyorum

  5. Anonim dedi ki:

    Genel seçimlerde CHP’ye oy vermiş biri olarak eğer bu seçimde de Vefa Bey aday gösterilirse oyumu başka bir partiye vereceğim. 15 sene bir ilçe başkanlığı için yetmez mi sizce? Artık yepyeni dinamik bir isimle yola devam edilmeli.

  6. eski selçuklu dedi ki:

    bende olmak istiyorum başkan adayı yeter artık hıh :))

  7. CHPli dedi ki:

    Partimiz malesef çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Demokrasinin olduğu yerde farlı seslerin çıkması çok doğal çünkü Demokrasi ağızımızdan hiç düşmüyor madem hep demokrasi diyoruz kimseyede neden ona neden buna verdin diye kızmayacağız. sadece akşam yatarken rahat uyuyabildik mi osur tüm problem. Anlaşıldığı kadarıyla oylar eşit çıktı yani partide iki başkan var. Belediye başkanlık adaylığı açıklasın herkes sadece bir adayı desteklemelidir sakın parti içi muhalefetten ötürü kimse kimseyi kırmasın uzmesin hepimiz aynı yoldayız hepimiz aynı partideyiz sakın kimse kimseyi üzmesin yarım bir parti ne kadar başarılı olabilir akp nin ekmeğine yağ sürmeyelim….

  8. laik dedi ki:

    “Özgürlüğümüz için tek yol vardır: Kendi aramızdaki tüm fikrî ayrılıkları bir kenara bırakıp, düşmana karşı birleşmek.” Malcolm X

  9. vatandaş dedi ki:

    hayırlı olsun özge hanım. Selçuk’a genç bir kadın ilçe başkanı çok yakıştı. sizin ve ekibinizin enerjisi Vefa başkanın tecrübesi ile birleşince bu seçim yine CHP’nin inşallah.

  10. SELÇUKLU-- dedi ki:

    değişim diyorsunuz ya başta Vefa Başkan değişim için mi destek verdi zannediyorsunuz? yada bu ekip gerçek bir değişimi mi yansıtıyor bir düşünmek lazım.Özge hanımın da yönetimde olduğu hatta başkanlık için adının geçtiği zaman bu yönetimle hiç bişey olmaz, seçim kazanılmaz istifa etmeli diyen Vefa başkan nasıl Özge hanımı kendi adayı olarak cıkardı acaba ? en başta başkanlığı istemeyen Özge hanım şimdi değişimi mi seçti, parti menfaatini mi, yoksa kendi menfaatini mi??? Yeni yönetim Değişimi ne kadar yansıtabilecek göreceğiz. Yeni yönetimin, Özge hanımın siyasi kararları Vefa Beyin siyasi stratejilerinden cıkamaz artık, Çıkar ilişkileri doğrultusunda biraraya geldiler işte, adı da değişim oldu.

    1. Anonim dedi ki:

      kesinlikle haklısınız.

    2. SNDSK dedi ki:

      özge hanım vefa başkanın adayı değil vefa başkanıın desteklediği bir adaydı ve özge hanım tüm aday aday ların desteğini almaya gittiğinde görüşmek istemeyenler bu durumu yaratmışlardır. sırf vefacı gösterip ordan vurup oy kaybetmesini sağlmaktı amac her nedense de %80 delege oyuna sahip olduklarını iddia edip tablonun bu şekilde cıkması manidardır.

      1. anonim dedi ki:

        onlar değişim diye geldi, madem öyle bakalım bu desteği karşılıksız bırakabilecekler mi?? gerçekten değişime hizmet edebilecekler mi? Sözde gençliği siyasette görmek istiyorlar, sadeece Vefa Başkan gençlere öncelik vermek istiyor diğerleri gençlerin önünü tıkamaya çalısıyor gibi gösteriliyor, ama o gençler umarım etrafındaki o desteğin balon misali olduğunu çabuk anlarlar ve CHP ye yakışır sekilde yönetirler,hepimizin ortak gayesi CHP nin yerelde ve genelde oylarının artması sanırım. Ama madem gençlere destek, en baştan niye öyle değildi peki, ne değişti ki, işte bu yüzden her iki tarafta kendi çıkarlarını gözetiyor bence.Gerçekten gençlik, dinamizm,yenilik diye düşünüyorsa Vefa başkan değişim için vazgeçmeli artık.

  11. chpli dedi ki:

    Değişim isteyenlerin Vefa başkanın yanında yer alması komik değil mi??? Partiye yeni dinamik bir ekip geldi, şimdi belediye başkan adayının da yeni bir yüz olması lazım..İşte o zaman selçuk kazanacak !!!

  12. KAPTAN VEFA dedi ki:

    görüyorum ki bu sitede siyasi görüşü ne olursa olsun herkez özgürce fikrini ve düşncesini açıklayabiliyor. gerçekten de bu ilçede olması gereken bir site. chp ye gelince gerçekten kıran kırana bir kongre oldu. çok heyecanlı bir yarıştı. yaşar aydın dürüst çalışkan bir kişilik listesindeki arkadaşlarımızda parti içerisinde çeşitli zamanlarda çeşitli görevlerde bulunmuş isimler ama nasip değilmiş olmadı yinede tebrik etmek gerekir. özge hanım yaşına ragmen yıllardır chp de önemli yerlerde siyaset denegimini tamamlamış vefa ülgür gibi bir hocaya sahip bir arkadaşımız chp için çok faydalı olacagını düşünüyorum. Yeni ilçe yönetiminin partimize ve selçugumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum. şu gerçek unutulmamalı “KAPTAN DÜMENİN BAŞINDA OLDUGU SÜRECE BUZ DAGLARI GEMİYE HİÇ BİR ZARAR VEREMEZ”

    1. ÖZ CHP Lİ dedi ki:

      KAPTAN VFA YORUMLU ARKADAŞIM KAPTAN VFA İSE BUZ DAĞLARI CHP YE YILLARDIR GÖNÜL VERMİŞ DİĞERADAYLAR MIDIR UNUTMA VFA YIDA KAPTAN YAPANLAR O SENİN BUZ DAĞI DEDİKLERİNDİR

  13. martı dedi ki:

    Tebrikler özge hanim.yeni genc dinamik bir ekip kurmuşsunuz.siz burdaki olumsuz eleştirilere bakmayın.artık herkes anlasin bu yönetim chp nin 15-20 yıllık yönetimini oluşturmuştur.

  14. kemalist dedi ki:

    x(80 öncesi) kuşağı ile y(80 sonrası) kuşağı arasında büyük farklılıklardan birtanesi şudur x kuşağı harcadığı adamları zafer sayar y kuşağı ise topluma yetiştirdiği adamları zafer sayar x kuşağında bu mantalitede olanlarda herzaman kazanır, öngörü ve ileri görüşlülüğü ile vefa başkan bu seçimin galiplerindendir.

    1. samimiyet dedi ki:

      55-55 sizce galibiyet mi???

  15. parttilii dedi ki:

    sıkıntılı bir sürece girdik 55-55 çok şey anlatıyor,ama hırslar yok mu insanın aklı selim düşünmesini engelliyor…

  16. Anonim dedi ki:

    olaylara birde şu yönden bakmak gerekir. tamam vefa ülgür istenmeyen bir başkan adayı olabilir ama diğer 6 adayı topladıgımızda bir vefa başkan yapmıyor. yani bu gün partinin içerisinde en iyi aday vefa ülgür. gerçi selçukta bakıldıgı zamanda diğer adayların içerisinde en iyi aday vefa ülgür. en azından dürüstlüğü ve taviz vermezliği. başkanlık sıfatına oturan karizması olgunlugu ve kişiliğiyle her zaman artı toplayan bir lider. bence vefa ülgür selçuk için bulunması nadir bir başkan bir şans daha verilmeli. selçuk için dahada güzel şeyler yapacaktır. genelleme olarak baktıgımızda yapmış oldugu hizmetler halkın çıkarı için olumlu çalışmalar. şimdi mutlaka birileri çıkıpta soracaktır neymiş o diye. selçuk tarihinde hiç bir belediye başkanının yapmadı daha doğrusu aklına gelmediği, en basiti arazi yolları. çok uzagımızda değil kuyumcu ovasında traktör gitmezken şimdi son model arabalar ile gidilebiliyor, bunun gibi kireccili, arvalya, kınalıköprü, pranga vb… tarımsal alanında yapılmış olan yatırımlar şu anda boş gibi görünsede işletilmeye başladıktan sonra bu ilçe için gerçekten çok iyi bir yatırım oldugu görülecektir. alt yapı çalışmaları izmirin hiç bir ilçesinde olmadıgı kadar gelişmiş ve sorunsuzdur. aslında en önemliside tarihi dokuya göstermiş oldugu hassasiyettir. tarihle geçimini saglayan kentin tüm tarihi dokusu 14 yıldır selçuk belediyesi koruması altındadır. önümüzdeki günlerde tamamlanacak olan kale projesi. ve dikkat ettiyseniz kalenin arka tarafındaki surlar. hepsi selçuk belediyesi tarafından yapılmıştır. efesteki tiyatro restarasyonu yine belediye sponsorlugunda yapılmıştır. düşünebiliyormusunuz hiç bir gelirine ortak olmadı onca ören yerine ulaşabilen bir belediye var selçukta. ve ben şuna inanıyorum bu gün vefa ülgür ile ters düşmüş olan kişiler sadece kişisel menfaat çatışmasından dolayı ters düşmüştür. çünkü vefa ülgür öyle bir adamdır ki. babasına dahi olmuyacak bir işte hallederiz deyip taviz vermez. onun kuralları yasaların gerektirdiği şekilde nizami ve katidir. böylesine dürüst bir başkanın selçukta belediye başkanlıgını 20 sene daha yapması bir kayıp değil kazanımdır selçuklular için. vefa ülgür bu gün belediye başkanlıgını bıraksa selçugun durumu bu günkünden daha kötüye gider bu bir gerçektir. çünkü yeni gelen kim olursa olsun bu belediyedeki düzene ayak uydurmak için 5 yılı vermesi gerekecektir. ve bu 5 sene selçuk için kayıp olacaktır.

    1. Anonim dedi ki:

      siz selçuk dışına çıkmıyorsunuz sanırım. benim gördüğüm birçok ilçede arazi yolları ile ilgili hiçbir sıkıntı yok.selçukta yeni yapılıyor sadece. bu kadar abartarak desteklediğiniz vefa ülgür öyle düşündüğünüz gibi vayyy beeee bi adam da değildir ayrıca. yönetimdeki isimleri vefa destekler desteklemez bilmiyorum. ancak partili olarak bir çoğumuz bu konuda hemfikiriz. kendi adıma vefayı desteklemediğimi söyleyebilirim. değişim vefanın aday olmaması ile başlayacak . yeni bir yüz. yeni bir bakış gerekiyor. yatırıma yönelik bir strateji güden iktidar partisinin söylemlerine ne kadar karşı çıkarsanız çıkın, chp nin de yatırıma ve kalkınmaya yönelik strateji geliştirmesi ve icraate geçmesi gerekmektedir. lafla değil artık eylemle bu süreçlerin yönetilmesi ve üretimle desteklenmesi gerekiyor. eylemden kastım gerçek icraattir. sokakta bağırmak, kavga etmek, birilerinin canını yakmaya çalışmak ve ötekileştirmek adına yapılan çığırtkanlıklar değildir…gerçekten birlik olunması gereken bir dönemdeyiz.sevgiler…

    2. selçuk dedi ki:

      Yeni isimlerin belediyedeki düzene ayak uydurması için 5 sene kayıp olacak mantığıyla yaklaşmak ne kadar komik,, O koltuğa oturan hiç kalkmasın o zaman,, kim ne zaman gelirse bir kayıp yasanacak madem ; ömürlerinin yettiğince yapışsınlar o koltuğa. Değişimden bunu mu anlıyorsunuz siz ??

    3. Anonim dedi ki:

      vefa ülgür selçuk için 15 senelik bir kayıptır.

    4. Hasan DURUCAN dedi ki:

      6 adayı toplayıp bir Vefa etmeyecek sistemi kim pompalıyor ? 6 veya 16 adaydan ziyade aklı-selimin birleştiği ortak bir aday bulunamaz mı ? Zaten ülkenin düştüğü durum “güçlü iktidardan” ziyade “güçsüz muhalefetin” eseri değil mi ? Herkes gereken fedakarlığı yapmak zorunda artık, vakit daha fazla geç olmadan !

    5. öz chp li dedi ki:

      komiksin arkadaşım dürüstlük anlayışın nedir hizmet anlayışın daki çapın nedir 6 aday bir vfa etmiyor mantığın zaten gösteriyor at gözlüğü taktığını her aday hizmet etmek sözüyle aday olur ve seçilirse görevi hizmet etmektir zaten her şeyi geçte 3 5 çıkar peşine komikmduruma düşme

  17. Anonim dedi ki:

    İyi o zaman sizin düşüncelerine göre başkan ömür boyu o koltukta kalsın. Nasıl olsa CHP’deki 6 aday bir Vefa Ülgür etmiyor !!!
    İnsanlar nasıl değişime ve gelişime bu kadar kapalı kalabiliyor anlayabilmiş değilim.

  18. efes dedi ki:

    Mevcut başkanı eleştirip dedikodu üreteceğinize; 1 Kentimize dair önerilerinizi yapın. 2 Adayınızı çıkarınki alternatif olabilecek mi görelim.

  19. ÖZ CHP Lİ dedi ki:

    CHP İLÇE TEŞKİLATINDA ÖYLE BİR İLÇE BAŞKANLIĞI SEÇİMİ OLDUKİ KALP DAYANMAZ VFA ÜLGÜRÜN DESTEKLEDİĞİ ÖZGE YILDIRIM EKİBİ ZATEN VEFA ÜLGÜR SAYESİNDE 15 DELEGE ÖNDE BAŞLADI NİÇİN ÖYLE DİYORUM ANLATAYIM ÇÜNKÜ VFA ÜLGÜR DELEGELERE İŞLERİYLE AŞLARIYLA TEHDİT EDEREK SEÇİME BAŞLAMIŞ VE TARAF OLMUŞTUR HASAN UYSAL EKİBİ İSE YAŞAR AYDINI DESTEKLEMİŞ PARTİDEKİ CESUR YÜREK İNSANLARLA ONA İNANMIŞ DELEGELERLE YOLA ÇIKMIŞ VE SEÇİMDEN 55 55 SONUÇ ÇIKMIŞTIR BANA GÖRE HASAN UYSAL VE EKİBİ KAZANMIŞTIR ÇÜNKÜ HASAN UYSAL VE EKİBİNE GÖNÜLLÜ OYLAR GELMİŞ FAKAT VFA ÜLGÜR EKİBİNE AŞIYLA İŞİYLE BASKI YAPILAN İNSANLAR ZORAKİ OY VERMİŞTİR AMA HASAN UYSAL EKİBİNDEN OSMAN YELKEN 56 OY ALARAK BAŞKANIN LİSTESİNİ DELMİŞTİR BANA GÖRE BURADA BAŞARI NE HASAN UYSALIN NEDE VFA ÜLGÜRÜN BAŞARI OSMAN YELKENİNDİR……………………………………OSMAN YELKEN 56 VFA ÜLGÜR 55

    1. Delege dedi ki:

      o gonul veren insanlar iki ay calisip nasil oluyorda onbes oy geride basliyor cok ilginc. vefa bey delegeleri isiyle asiyla tehdit etmis olsa secim sonucu 55 55 cikmazdi zaten. osman yelken listeyi deldi diyorsunuz osman yelken once delege olsun partiye bi ugrasin. vefa dusmanligi yaparak nefret siyaseti yaparak selcukta hicbir secimi kazanamazsiniz. hasan uysal kazanmis olsaydi bu gunku yuz ifadesi farkli olurdu. zevk alarak soyluyorum Ozge YİLDİRİM bu secimin galibidir ve sizler kaybedenler kulubu olarak kenarda cay ile idare edeceksiniz. gercekci olun ve kabullenin bu gercegi genclerin karsisinda kurulan ittifak pazarliklarin arkadan bicaklamalarin ittifakidir. hasan bey once cikardigi adayi kayitsiz sartsiz desteklemeyi ogrensin. aday cikariyor ama kendi adayinin bile arkasindan konusuyor is ceviriyor.

  20. ender dedi ki:

    Osman Yelken belediyede çalışmıyor mu?

    1. Anonim dedi ki:

      yuh diyorum arkadaşım sana

  21. Hasan DURUCAN dedi ki:

    Değişim güzel şey, darısı yeni ve zıpkın gibi belediye başkan aday değişikliğinde !!!

  22. öz chp li dedi ki:

    bence belediye yönetimi nasıl olmalı seçilinceye kadar chp li seçildikten sonra selçuk için çalışan belediye

  23. gözlemci dedi ki:

    insanlar hep belediye yönetiminden şikayet ediyor ve hep belediye başkanından şikayet ediyor. ama bunlar hep dedikodu. niçin böyle söylüyorum.bizim insanımıza konuşmak kolay kahve köşelerinde sokaklarda vefa şöyle vefa böyle şunu yapmıyor bunu yapmıyor.ama vefa 14 senedir bu beyenilmeyen yönetimiyle selçuk,u yönetiyor.arkadaşlar bırakın dedikoduyu harekete geçiniz chp liyim diyorsun partine gelip mücadele etmiyorsun.görmüyormusunuz hasan abinin ekibini kaç senedir mücadele ediyorlar partinin dinamiklerini bozmadan verilen her görevi küçük büyük demeden yapmaya çalışıyorlar. haydi herkes partiye

    1. Anonim dedi ki:

      sayın gözlemci işimiz muhalefet ama bizim. bunu yadsıyamazsın

      1. Delege dedi ki:

        sayin anonim muhalefet demek herseye karsi gelmek degildir. siz kayitsiz sartsiz herseye karsi yorum yapiyorsunuz