site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP’nin Yeni İlçe Başkanı Özge Yıldırım

CHP’nin Yeni İlçe Başkanı Özge Yıldırım
14.09.2013
A+
A-

CHP SELÇUK ILÇE BAÞKANLIÐINA ADAY AVUKAT OZGE YILDIRIM DHA VEYSE

Selçuk CHP Olağan Genel Kurulunu yaptı partinin yeni yönetimi seçildi. İki liste ile gidilen seçimde oylar eşit olunca kura çekimi yapıldı ve kura çekimi sonucunda Avukat Özge Yıldırım CHP Selçuk İlçe Başkanlığını kazandı.

Selçuk CHP ilçe başkanı ve İlçe yönetim kurulu üyelerinin aday adayı olması nedeni ile partinin ilçe yönetimi önce kayyuma verildi. Daha sonra alınan bir karar ile bugün olağan kongre yapılarak yeni yönetim seçildi. Belediye tiyatro salonunda yapılan seçime partililer yoğun bir ilgi gösterdi.

İzmir Milletvekilleri Prof. Dr. Hülya Güven, Erdal Aksünger ve il yönetim kurulu üyeleri ile komşu ilçe başkanları katıldı. Milletvekili Hülya GÜVEN konuşarak “Selçuk seçimlerinde cinsiyet oranı hep % 50 oluyor. Buda partimiz demokrasisi adına güzel bir olgu.Bugünkü iktidar yönetiminde  yaptığı her yanlış ile dibe doğru çöküyor.batıyor ama onlar battıkça ülkemiz zarar görüyor. . Bu kongre örnek olmalı ki iktidara yürüdüğümüzü herkes görsün “ dedi.

DAHA SONRA MİLLETVEKİLİ Erdal AKSÜNGER KONUŞMASINDA  GEÇ GELDİM ÖZÜR DİLERİM. İzmir’imizin akciğeri yeşil bir alan AKP liler tarafından peşkeş çekilmek isteniyor. Alenen çalışıyorlar. Onun takibindeydik. Bu konuda duyarlı olmalıyız. Gençlerimizin yanında olmalıyız ki meydanın boş olmadığını anlasınlar. İktidarın başbakanı ahlaksız bir politika yürütüyor. Çamur at izi kalsın iftiralarını Hayasızca genel başkanımıza ve partimize atıyor.

Kendisi bir çarıkla 20 yıl önce İstanbul Belediye Başkanı oldu. 20 yıl sonra dünyanın en zengin adamları arasına girdi. Bu servet gökten mi indi. Bunun hesabını verecek yüreği ve cesareti var mı? Bunu sizlerin desteği ile bizler soracağız. İktidar tarikatların maddi desteği ile ayakta duruyor. Tarikatlarda altı boş sadece üstünde rant çıkar ilişkileri olan topluluklardır. Biz onları iktidara geldiğimizde üç ay içinde tarumar edeceğiz.” Lütfen birbirinize destek olun küçük meseleleri büyütmeyin iktidar her gün çöküyor. Az kaldı zafer bizim olacak dedi.

Daha sonra ilçe başkan adayı Av. Özge YILDIRIM “ Partimiz ATATÜRK DEVRİM VE İLKELERİNDEN ÖDÜN VERMEYEN DOKSAN YILDIR FİLİZLENEN GENÇLEŞEN DEV BİR ÇINARDIR. BİZLERDE ONLARIN BİRER DALIYIZ. Ülkemizi kaosa sürükleyen ve savaş çığırtkanlığı yapan faşist AKP iktidarından kurtarmak ve aydınlık  özgür ve demokratik  bir ülkeyi yeniden kurmak için  mücadele etmek her parti üyemizin görevidir. Bu bilinçle bizler  ilçe örgütümüzün geçmişine sahip çıkmanın sorumluluğu ve  geleceğe umutla  bakmasını sağlayacak duruşu ile  örgütümüzü kucaklamak  birlik içinde olmak istiyoruz. Amacımız kısır tartışmalara izin vermeden kutuplaşmalardan uzak. Gelecek için yeni politikalar üreterek partimizi yeni döneminde temsil etmek için yönetime talibiz. Deneyim ve dinamizmin buluştuğu yepyeni bir ekiple gerek ilçemize gerekse partimize olumlu katkılar sağlamak için yönetime talibiz” dedi.

Diğer aday Yaşar AYDIN ise yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; “  YAKLAŞAN YEREL SEÇİMLERDE GÜÇLÜ BİR YÖNETİMİN oluşmasına katkıda bulunmak için yola çıktık. bir önceki kongreden gelen seçilmiş tüm delegeleri ve üyeleri ile CHP SELÇUK İLÇE ÖRGÜTÜ bir bütündür.  Böyle bir büyük kurumun sahibi onun ilkeleridir, Programıdır, Onun devrimci tarihidir. Ve onun tüzüğüdür. Eğer CHP SELÇUK ÖRGÜTÜ bir gemi ise, onun kaptanı ilçe yönetimi, sahibi ise üyeleri ve delegeleridir. Bu anlayışla partimizi yerel yönetimde yeniden iktidara taşımak için SELÇUK CHP İLÇE BAŞKANLIĞINA adayım “ dedi.

Daha sonra yapılan seçimde 118 delegeden 112 Tanesi oy kullandı. Oyların ikisi geçersiz sayıldı. Her iki listede 55 er oy alınca kuraya gidildi.

Kura çekimini CHP İl yönetim kurulu üyesi Melek KARTAL yaptı. Kura Çelimi sonucunda Özge  YILDIRIM’ın listesi kazandı. Yeni yönetim kurulu asil üyelikleri şu kişilerden oluştu. Caner Adıgüzel, İpek ARKAN, Gökhan Ceylan, Kamran ÇITAK, Demet DABAR, Mehmet GÖRÜŞ, Mert Hüseyin GÜNEY, Nuri KESKİN, Sabahattin KOCAÖMERLER, Fadıl LALE, Jale ÖÇAL, Uğur TAKAR.

HABER: DHA VEYSEL EROL 

selcukchp-kongre (1)

chp ilçe kongresýnde salon doluydu dha veysel erol

chp ýlçe kongresýnde ýstýklal marsý soylenýrken dha veysel erol

chp nin yeni ilçe baþkan adayý yaþar aydýn dha veysel erol

kilicdaroglu-selcukta

chpselcuk-kongre

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    bu kongre gösterdi ki artık vefa ülgür ü kendi partililerinin dahi yarısı istemiyor.
    iki aday olan arkadaşa da tebrikler yeni seçilen arkadasa da başarılar kura ile de olsa
    sonuçta partinin başkanı hayırlı olsun
    -meryemanalı-

    1. Anonim dedi ki:

      ya da şöyle demeli 7 düvel bir oldu ama yine beceremedi :))

      1. Anonim dedi ki:

        parti içinde bu şekilde gruplaşmalar oldukça ve sizin gibi ortalığı karıştıranlar oldukça ve milleti kendi içine birbirine düşürmeye çalışanlar oldukça belediyeyi rakip partilere elimizle hediye ederiz.
        Madem ki bir değişim oldu gençlik hareketi kazandı o halde bizlerde belediye başkanlığı seçimlerine yeni ve yıpranmamış bir aday ile çıkmalıyız

  2. fatoş söğütçü dedi ki:

    özgecim hayırlı uğurlu olsun

  3. Anonim dedi ki:

    anlaşılmıştır olay selçuk değişim istiyor ve chp de yeni bir yüz istiyor belediye başkan adaylığı için

  4. Anonim dedi ki:

    Kılıçdaroğlu geldi de bizim haberimiz mi yok,yoksa bu fotoğraflar arşivden çıkartılıp,taze gibi sunulan fotoğraflar mı? Ne kadar samimiler belediye başkanı ile Kılıçdaroğlu,yoksa bu fotoğrafların yayınlanması bir mesaj mı parti yönetimine bakın başkanlık için adayınız belli der gibi?

    1. Anonim dedi ki:

      Evet Kılıçdaroğlu Başkanımız bugün Selçuk’a geldi yeni bu resimler yeni başkanımızla bilikte

      1. selcuklu dedi ki:

        sayın anonim sen burada sürekli chp yi ve vefayı eleştiriyosun.akp ye gelince süt kuzusu neden böyle acaba…kılıçtaroğlu gelince hemen yalakalığa başladın değil mi …sen varya ikiyüzlüsün.

  5. Anonim dedi ki:

    İlginç. Bilmiyordum.Selçuk için her şey en güzel olur inşallah. Artık bir değişimin şart olduğu görülür.

    1. Anonim dedi ki:

      Sen bu gençlerle değişim olacağına inanıyor musun!!!buna kundaktaki bebekler bile güler bu genç,dinamik arkadaşlar mevcut belediye başkanını zaten isteyen tipler değişim bunun neresinde?

  6. İsabeyli dedi ki:

    Evet sayın anonim,hiç bir şeyden haberiniz olmadığı gibi Kılıçdaroğlunun gelişinden de haberiniz yok.Bir de her şeyi biliyor havasında resimler arşivden mi çıktı diyorsunuz. Sayın Kılıçdaroğlu K.Adasına giderken Selçuk’a uğrayıp Türkiyenin en genç ilçe başkanını kutladı.

  7. LAZ OĞLU dedi ki:

    özge hanım genç dinamik ekibinle bir bütün olup çıkmış olduğunuz yolda başarıyı elde etmeniz ekip işi olduğunu herkese ders verir gibi gösterdiniz hayırlı olsun

    1. Anonim dedi ki:

      Evet ekibin başı seçimden birgün önce delegeleri tehdit ederek ekmeklerini elinden alacak kadar iktidar hırsı sarıp birde bu seçimde bir oyla dahi kazansa listem Bu işi bırakıcağım Deyip meydan okuyan başkan bırakacak mı sizce??

  8. APASASLI 35920 dedi ki:

    tebrik ediyor başarılı çalışmalar diliyoruz…

  9. Anonim dedi ki:

    Yazi tura baskani . Biri bu Güdülmeye selcugu uc bes kisinin yonetmesine koltuga yapisanlara dur desin. Degisim sart.

  10. Çakabey Fırın'dan ŞİFO dedi ki:

    Chp nin Belediye Başkan adayı Kim Olucak hayır bilmedigimden soruyorum Özge Yıldırım mı olucakmış :))

  11. Anonim dedi ki:

    Maşallah bütün yöneticilerin belediye bağlantısı var tombaladanda başkan çıktı.birde kongrenin sonuna yetişen biri olarak duyduklarım beni şaşırttı yönetimdeki arkadaşların birinin ailesiyle ilgili çok güzel bir açıklama yapıldı bu gençler belediyedeki işlerini korumaları için tutulmuş birer tetikçiler. Ama vefa bey ikinci mağlubiyetini aldı en son mağlubiyetinide umarım genel merkez vericek tebrikler tombalacı başkan

  12. Anonim dedi ki:

    Evet gençlik add parkında çay içerken belediye başkanı da gece delegeleri arayıp oy topladı işte bu şekilde Özge hnm ilçe başkanı yine de tebrik etmek lazım öyle Yada böyle aday oldu ya

  13. delege dedi ki:

    Özge hanıma ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. bugün güzel ve bi okadar farklı bir kongre yaşadık. türkiyenin en genç ilçe başkanı ve selçuğun ilk bayan ilçe başkanı ünvanını özge yıldırım almıştır. kadrosu neredeyse tamamı gençlerden oluşturulmuş dinamik bir kadrodur. selçuk değişim istiyor dediğimizde haybeden gerçek üstü bir söylem değil di bu. selçuk artık pazarlıklardan ve küflenmiş zihniyetin solculuk oynamasından bunalmıştı. bu kongrede tavrını gayet net koydu. oyların yarı yarıya çıkması farklı tartışmalara yol açmamalı. özge hanım adaylığını çarşamba günü açıklamıştır ve ben süreci başından beri izleyen biri olarak samimiyetle söylüyorum çalışmalar ve seçim maratonuda çarşamba günü başladı. 4 gün içerisinde sonuçların belli olabilmesi için uğraşıldı. gönülden bağlı ve tüm yüreğiyle inanmış kişisel mefaatlerini düşünmeksizin sadece yaşanan bu süreçten rahatsız olan bir sürü genc arkadaş cumhuriyet halk partisinin yönetim kadrosunu oluşturmuşlardır. eminimki selçuğu ve cumhuriyet halk partisini daha güzel ve mutlu yarınlara taşıyacaklardır. özge hanımı ve kadrosunu tekrar kutlarım. seçime katılan yaşar beyide ağır başlı ve olgun davranışları için tebrik ederim. ama sadece Yaşar beyi tebrik ederim. mesaj sanırım yerlerine gidecektir.

  14. değişimmmm dedi ki:

    Başkan eğer arayıp tehdit etseydi delegeleri bu kadar da fark olmazdı sayın geri kafalı arkadaş sana gelince çakabeyli seni işini yap yani ekmek yap boşver lagalugayı kim başkan olacak kim olmayacak.senin olmayacağın kesin sonuçta :).evet dün o gençleri bir kez daha yıkamayacaklarını herkes anladı 7 değil 17 kişi birleşse yine yıkamazdı neden mi çünkü onların salonda ve alanda olan ruhları samimiyetleri gülen yüzleri hiçbirşey beklemeden canla başla mücadale eden tavırları vardı diğer kısma gelince onlar seçilseydi de bu sefer kendi aralarında birbirlerini yiyeceklerdi gençlik buna da izin vermedi.özge başkanın dediği gibi adaletli olmasını istedim ama bu kadar adaletli olacağını da düşünmedim.kongreye kendi menfaatleri için gölge düşürmek isteyenler oldu ama ağızlarının payını iyi aldılar ayrıca bende yaşar beyi olgun davranışından dolayı tebrik ediyorum açın gözlerinizi yobazlar aynı partiliyiz ne kadar genç o kadar aktif buruşmuş yüzlerden artık kurtulalım gençler gümbür gümbür geliyor…

    1. Anonim dedi ki:

      Değişimmmm sen neyin kafasını yaşıyorsun bilmediğin şeyler hakkında öyle güzel yorum yapıyorsun ki adamlar tehdid edildiğini açık açık bas bas bağırıyor iş vaad edildiğini geç bunlarıı geç bitti bu adam

  15. İsabeyli dedi ki:

    Anonim şu olumlu eleştirilere bir bakın, bir de sizin yazdıklarınız olumsuz eleştirilere,aradaki farkı belki görürsünüz.Ben lafa bakarım laf mı diye birde söyleyene bakarım ?????????diye.

  16. Vd dedi ki:

    Yanlis anlamayin ama bu ekipten bişey olmaz.chp zihniyeti selcukda bitmistir.diren selcuk cogu gitti azi kaldi ak belediyecilik gelecek az kaldi

  17. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    özge hanımı hepsi birbirinden değerli yönetimini tebrik ederim şunu unutmayın geldim gördüm izledim boşuna çırpınmayın yüzde elli diyen adını dahi zikretmek istemediğim şahıs varya yukarıda o burada da vefaaaaaaaaaa ne oldu iyi oldu besle kargayı oysun gözünü misali vefanın gözünü açtılar dostunu düşmanını gördü umarım bunu en güzel şekilde de değerlendirir gençler bu seçimi vefa değil kendi emeklerinin karşılığında aldılar ekersen biçersin misali helal olsun gençlere bu yönetimi ele aldıkları günden itibaren hep çalıştılar çalışırlar sorun yaratmazlar bence seçimde MHP ve CHP arasında geçer çalışan zafere ulaşır NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

    1. hasan dedi ki:

      Önce partili olucaksin sonra yorum yapicaksin.kimlere sakin gelmesin buraya diye tehditler edildiğini cok iyi biliyoruz.

  18. efes dedi ki:

    Bu daha başlangıç 4 günde 6 belediye başkan aday adayına karşı müthiş başarı ( Ali Osman Şirin ve Osman Yelken gibi yandan adayları sayarsak 8 başkan aday adayı)

  19. Vatandaşın Birisi dedi ki:

    Selçukta durum şu ki Vefa başkan çalışmıyor. Anadoludaki ilçelere baktığımız zaman herşey öyle bir gelişmiş ki eğitimden, sanayiye, ticarette, her alanda gelişmeler sağlanmış. Oysaki selçuk gelişime açık bir konumda yer alıyor. Hükümetin çalışmıyor gibi gösterilmekte isteniliyori, ama o kadar projenin CHP milletvekilleri tarafından reddedildiğini biliyorum. Durum şu ki Vefa başkanı değiştiremiyosak ATATÜRK ilkelerine bağlı bir aday çıkarıp onu desteklemek. Selçukta yaşayan vatandaşımın Anadoluda yaşayan vatandaşımdan ne eksiği var? 10 Bin nüfüslu ilçelerde FEN LİSESİ hariç bütün okullar ve yurtları bulunuyor. Bence herşey bir kenara bırakılıp geleceğimiz olan çoçuklar için 5 sene herşeye katlanmak gerekiyor.

  20. selçuklu dedi ki:

    Özge hanım başta olmak üzere yönetimini başarılarından dolayı kutlarım.Arkadaşlar bu ne yin hırsı siz arkadaşlıklarınızı çıkar üzerine kurarsanız daha çokkkk seçim kaybedersiniz .samimi değilsiniz yapmacık gülüşler

  21. çınar dedi ki:

    yaaaazzzzz zıııııkkkkk çok üzüldünüz mü hayır neden üzüldünüz kazanan kim sizin partiliniz değil mi bu gençler tebrikler gençler Selçuk ta ve türkiyede gençler biz de varız diyor artık

  22. SELVİ dedi ki:

    Yeni yüz isteyenler Vefa bitti diyenler aldınız mı cevabınızı bu daha başlangıç mücaledeye devam hizipçiler sizi

    1. büyük iskender dedi ki:

      değişim şart 15 sene yeter koltuk bu kadar değerlimi yeni yüzler gelmeli chp ye yoksa Akp ye kaptırma tehlikesiyle karşı karşıyayız ben dahi vermeyi düşünmüyorum boş atıcam..

  23. AYDIN dedi ki:

    Özge hanımı ve ekibini içtenlikle kutluyorum. Vefa beyi, meclis üyelerini, yaşlı ancak ruhları genç olan eski ilçe başkanları Doğan bey ve Bekir hocamızıda gençlere verdikleri destek ve yüreklendirme nedeniyle kutluyorum.Bu seçimden CHP güçlenerek çıkmıştır.Yeni yönetime başarılar dilerim.

    1. Anonim dedi ki:

      Özge hanıma ve ekibine yürekten başarılar,omurgalarınıza umarım ağrılar giripte sizi eğip bükmez.Evet yaşlı ilçe başkanları Doğan Fazlı Bekir Gündüz ve belediye meclis üyelerinin fedakar insanları,tıpkı referandum ve genel seçimlerde göstermiş olduğunuz o müthiş performansı partinize olan bağlılığınızı yerel seçimlerde fazlasıyla gösterin,partinin buna çok ihtiyacı olacak.