site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

CHP’nin 3 Büyükşehirde Kim Aday Olsun Anketi

CHP’nin 3 Büyükşehirde Kim Aday Olsun Anketi
04.07.2013
A+
A-

CHP-ADAY

CHP’nin ORC’ye yaptırdığı ankette sürpriz isimler ön plana çıktı.

2014 yerel seçimleri öncesi tüm partilerde hararetli bir çalışma yaşanırken, yapılan anketlerle de seçmenin beklentileri karşılanmaya çalışıyor. 2014’te Ankara ve İstanbul’u almak isteyen CHP adaylar üzerinde titizlikle çalışıyor.

GÜRSEL TEKİN SÜRPRİZİ

CHP’nin ORC Araştırma Şirketi’ne yaptırdığı ‘Sol seçmenin beklenti ve tercihleri’ anketinden çarpıcı sonuçlar çıktı. Sol seçmen İstanbul adaylığı için Gürsel Tekin’den yana görüş belirtirken, son dönemlerde ismi sık sık gündeme gelen Mustafa Sarıgül ikinci sırada yer aldı.

ANKARA’YA GÜNAYDIN

Ankara’yı da AK Parti’den almak isteyen CHP, bu il için de 3 ismin üzerinde yoğunlaşmış durumda. Gökhan Günaydın, Murat Karayılçın ve Sinan Aygün isimleri sol seçmenin önüne sunulurken, listede Gökhan Günaydın ismi ön plana çıkıyor. Ankara için en güçlü adaylar arasında gösterilen Karayalçın ise ikinci sırada yer alıyor.

İZMİR’E TARTAN

CHP’nin kalesi olarak gösterilen illerin başında gelen İzmir için de Hakan Tartan ismi ön plana çıkıyor. Sol seçmenin yüzde 38’i Tartan’ın başkan adayı olmasını isterken, Aziz Kocaoğlu’na destek yüzde 322de kaldı.

Ankette sol seçmen, CHP tabanında da sık sık eleştiri oklarının hedefi olan Kemal Kılıçdaroğlu’na güvendiği yönünde görüş belirtti.

YORUMLAR
  1. irfan çapulcu dedi ki:

    gürsel tekin başaramaz kimse sevmiyor onu mustafa sarıgül olmalı bence hem deneyimli hemde seviliyor kesin kazanır yoksa gürsel tekinle girerse chp yine istanbulda kaybeder

  2. şaziye söğütçü dedi ki:

    MUSTAFA SARIGÜL AÇIK ARA ALIR