site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP’li Gençler Küçük Menderes’te Buluştu

CHP’li Gençler Küçük Menderes’te Buluştu
01.10.2013
A+
A-

chp-genclik (2)

CHP İzmir Gençlik Kolları İl Başkanı İbrahim Soydan ve yönetim kurulunun da yer aldığı toplantıda konuşan İbrahim Soydan; Küçük Menderes bölgesindeki bütün belediyeleri kazanacaklarını belediye başkanlarımızın ve Büyükşehir belediyemizin bölgeye yaptığı hizmetleri gençlik örgütlerimizin aktif çalışmalarıyla halka anlatacaklarını ve önümüzdeki dönemde yerelde iktidarı gençlerin kuracağını söyledi.

Son on yılın gençlik örgüt başkanları da toplantıya katılarak deneyimlerini paylaştılar. Daha sonra kürsüye çıkan Ödemiş CHP İlçe başkanı Hikmet Güriş ve  Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin’inde söz alarak gençlerin yaptıkları bu çalışmadan dolayı çok mutlu ve gurulu olduklarını, gençlerin ürettikleri projelerin ve enerjilerinin kendilerini güç kattıklarını belerterek CHP’li gençlere teşekkür ettiler. Toplantı da CHP Selçuk Eski Gençlik kolları Başkanı Uğur Gülbay ve yeni başkan Merve Çalışkan da hazır bulundular. Toplantının ikinci oturumunda eski gençlik kolları ve yeni gençlik kolları başkanları söz alarak ülke ve yerel politikalar hakkında düşüncelerini belirttiler.

Yaklaşan yerel seçimlerin kazanılmasında gençlere ve kadınlara çok önemli görevler düştüğünü belirterek yeni projelerle vatandaşlara ulaşma yöntemleri tartışıldı.

chp-genclik (1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.