site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP’li Adıgüzel: Katılımcı Bir Yönetim Anlayışıyla Hizmete Hazırız

CHP’li Adıgüzel: Katılımcı Bir Yönetim Anlayışıyla Hizmete Hazırız
29.11.2013
A+
A-

adıguzel-ticaret-odasi

Sivil toplum kuruluşlarını ara vermeden ziyaret eden CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Adıgüzel, Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyelerinin konuğu oldu. Oldukça verimli fikirlerin tartışıldığı bu ziyarette, birlik ve beraberlik mesajları da verildi. Adıgüzel, katılımcı bir yönetim anlayışıyla hizmete hazırız” dedi.

Göreve geldiklerinden bu yana Selçuk’ta gördükleri en büyük eksikliğin kurumlar arası iletişim kopuklu olduğunu, Selçuk’ta başarılmayan tek şeyin bu olduğunu belirten Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Selçuk’u seven, hizmeti ve vatandaşı dinleyen bir Belediye Başkanı istediklerini dile getirdiler.

CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Adıgüzel de, Selçuk’u nasıl bir anlayışla yöneteceklerini, bu yönetim anlayışının Selçuk halkı tarafından kabul görmesi için nasıl bir yol çizecekleri konusunda detaylı bilgiler verdi.

Kent Konseyi çalışmasını Oda yöneticileri ile paylaşan Adıgüzel; “Önce dinlemek, sonra tartışarak çözüm üretmek gerekir. Bununla ilgili alt yapıyı hazırlamak lazım” diyerek; bu samimiyetle oda yönetiminden de destek beklediğini ifade etti.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Adi guzel kusura bakmada seni adam eden vefa ulgur gercekten cok sanssiz adam. Kimin kolundan tutup adam ettiyse sirtindan vurdunuz. Yaziklar olsun size be bide cikip sokakta gezebiliyorsunuz

  2. Anonim dedi ki:

    Bu heyet selçuğu uçurur. İnanmıyorsanız adıgüzelin geçmişine bir bakın

  3. hüseyin dedi ki:

    kimsenin zoruna gitmesin chp kazanmak istiyorsa vefaya son vermeli kahvelerde çarşıda bir gezin belediyedeki iş ortamınızla olmaz sayın yorumcular ADIGÜZEL’in geçmişide geleceğide iyidir iki dönem ilçe başkanlığında destek verenler iyi bilirler…

  4. Cevap dedi ki:

    Peki sayın belediye başkanınız buralara gelene kadar kimleri sırtından bıçakladı açıp eski defterleri karıştırın bi…..

  5. Anonim dedi ki:

    e çıkın sın o zaman vefanın karşısına çok biliyorlarsa bu işi aday olun alpaslan bey , koray bey . ya da iş alemisiniz ya destekleyin o zaman açıktan birinide o seçilsin

  6. Anonim dedi ki:

    sayın iş aleminin işleri sakin heralde yine piyasaya çıktılar REKLAMLAR :))

  7. anonim dedi ki:

    Hepiniz değerli kişilersiniz.Ama tecrübe çok önemli Sayın Vefa Ülgür karizmatik genç siyasi temeli çok sağlam daha başkanlık için iki dönem daha yapabilecek vizyonda hepsine sahip ilçenin sorunlarını çok iyi biliyor.Sayın Adıgüzel ve diğer arkadaşlar birlik ve beraberlik istiyorsanız bence Vefa Ülgür ün yanından ayrılmayın çünkü seçim banko onun diyorum.Sevgiler ve saygılarla kalın.

  8. selçuklu dedi ki:

    nasıl partilisiniz siz anlamış değilim adam çıkmış demokratik hakkını kullanmış aday olmuş neymiş arkasından hançerlemiş bak bak. Kardeşim önce selçuku düşüneceksiniz kişisel çıkarlarınızı sonra bur da yorum yapanlar neden selçukun çıkarlarını düşünmüyorlar? Nasıl Partilisiniz siz bırakın kişisel menfatlarinizi selçuku Akp kazanırsa halimiz ne olur onu düşünün siz. Kimsenin kimseye neden aday oldun deyip karalama yapamaz bu parti demokratik bir partidir.Bu partiden aday olan hiç kimsenin arkasında da kötü bir kelime kullanamaz kimse hiç bir adayı küçümseyemez.