site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP’den 26 Ağustos Açıklaması: Belediye Emek Hırsızlığı Yapmıştır

CHP’den 26 Ağustos Açıklaması: Belediye Emek Hırsızlığı Yapmıştır
27.08.2014
A+
A-

chp-logo

Sivil Toplum Örgütleri ve Partimiz tarafından düzenlenmesi planlanan 26 Ağustos Büyük Taarruz’u anma etkinliği, katılacak olan Sivil Toplum Örgütlerinin bilgisi ve rızası dışında emek hırsızlığı ile Selçuk Belediyesi etkinliği haline getirilmiştir.

Yıllardır 26 Ağustoslarda meydanlarda göremediğimiz AKP’lilerin; AKP hükümetinin 26 Ağustos ruhuna can çekiştiren uygulamalarına rağmen, meydanlarda olması trajikomik bir durumdur.

Etkinliğin hazırlık aşamasında hiçbir katkıları olmamasına rağmen, hazırlanmış olan etkinliğin Belediye etkinliği olarak gösterilip gasp edilmesini kınıyoruz.

Etkinliğe Belediyenin mecbur bırakması ile ya da milli duygularının yoğunluğu ile bu emek hırsızlığından haberdar olmadan katılan vatandaşlarımızdan mağduriyetlerinden dolayı özür dileriz.

Türkiye tarihinin en onurlu mücadelelerinden 26 Ağustos Büyük Taarruz’un başlangıcının yıldönümünde milli birlik ve beraberlik duygularımızın gasp edilmeden, güçlenerek devam edeceği, Cumhuriyet değerlerimizin yok edilmediği günler görmemiz umuduyla.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ SELÇUK İLÇE ÖRGÜTÜ

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    yahu bu chp ilçe yönetimi neyin kafasını yaşıyor zafer bayramı herkesin Türk milletinin bayramı okumuş cahillerle uğraşmak ne zor

  2. anonim dedi ki:

    Kurnaz; sen EFES li falan değilsin, maaşlısın. Kaymakamlık izinleri ve duyurular ortada. Para çalanlar, Proje çalanlar , rol çalanlar Halkın geleceğini çalanlar,emek çalanlar ortada

    1. Anonim dedi ki:

      He gulum he… 30 mart secimleri seni fena sarmis anlasilann.. uzulme gecerr 🙂

  3. Düz vatandaş dedi ki:

    çiğdem çitleyerek izliyorum.