site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP’de Süreç Uzadıkça Tepkiler Büyüyor

CHP’de Süreç Uzadıkça Tepkiler Büyüyor
18.12.2013
A+
A-

chp-surec

30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlere 4 aydan daha kısa bir süre kaldı. CHP’li aday adayları ise Temmuz ayından beri saha çalışmalarını sürdürüyor. Aralık ayında görevlerinden istifa ederek yarışa dahil olan aday adayları ile birlikte İzmir’de oldukça kalabalık bir liste bulunuyor. Ancak aday adaylığı sürecinin çok uzun sürmüş olması bazı tepkileri de ortaya çıkardı. Kimi aday adayları sürecin uzun sürmesinden dolayı aktif çalışmalarını yarıda keserken, kimileri ise bu belirsizliğin ilçelerde tedirginliğe yol açtığını ifade etti.

AKP ADAYLARINI NETLEŞTİRDİ

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Erdoğan’ın İzmir’e gelerek İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın kolunu kaldırması bu huzursuzluğu daha da tetikledi. AKP’de aday adaylığı sürecinin çok uzun tutulmayarak hemen hemen tüm adayların açıklanmış olması hem partililerde hem de İzmirli seçmenlerde beklenti oluşturdu. İzmir’de seçmenler CHP’nin de bir an önce hem büyükşehir adayını hem de ilçe adaylarını açıklamasını isteyerek seçim yarışının netleşmesini talep ediyor.

CHP ADAYLARINI NE ZAMAN AÇIKLAYACAK?

Aday adaylarının seçim hazırlıkları kapsamında ilçelerinde yaklaşık 5 aydır çalışmalarını sürdürmesi vatandaşlardan da tepki görmeye başladı. Bazı vatandaşlar bu aday adaylığı sürecinin çok fazla uzadığını belirterek, yarışın centilmenlik çerçevesinden çıktığı iddialarını dile getiriyor.

Öte yandan edinilen bilgiler; CHP’nin İzmir Büyükşehir adayını Aralık sonuna kadar açıklayacağı ve ilçe adaylarını da Ocak ayı başında belirleyeceği yönünde.
HABER: Ege’nin Sesi-Ayten BODUR

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.