site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP’de İzmir Çatlağı

CHP’de İzmir Çatlağı
01.12.2013
A+
A-

chp-de-izmir-catlagi-

CHP’de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yeniden adaylığına karşı çıkan 6 partili millekvekili, konuyu genel merkeze taşıdı.

İzmir milletvekilleri Aytun Çıray, Rahmi Aşkın Türeli, Erdal Aksünger, Musa Çam, Birgül Ayman Güler ve Mehmet Ali Susam önceki gün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek şikayet ettiği öğrenildi. CHP’li gruba, tutuklu milletvekili Mustafa Balbay’ın da imzalı dilekçeyle destek verdiği öne sürüldü.

‘ADAYI ÖRGÜTE SORUN’

Kılıçdaroğlu’nun makamına çıkan milletvekillerinin “Aziz Kocaoğlu, 10 yılda konusunda uzman bir çalışma ekibi kuramadı. İlçe belediye başkanları ve örgütle iletişimi hep yetersiz kaldı. Pek çok kesimle kavga etti. Tabanda birçok partiliyi küstürdü. Artık göreve devam etmemesi gerekir. Alternatifler değerlendirilmeli. Büyükşehir adayı önce halka, sonra örgüte sorulmalı” diyerek şikayette bulunduğu öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun ise “Parti içindeki anket çalışmalarımız sürüyor. Adayımızı bu tip incelemeler sonucunda belirleyeceğiz. Söylediklerinizi de mutlaka dikkate alacağım” dediği belirtildi.

Kaynak : Akşam Gazetesi

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Eğer CHP hala Aziz Kocaoğlu gibi başarısız bir başkanı aday gösterirse, emin olun bir çok sol görüşlü seçmen başka adaylara yönlenecektir. Artık İzmir’de de değişim şart. 10 sene boyunca Aziz Kocaoğlu’nun bir tane ekstra bir şey yaptığını görmedim. Ama 10 senedir bitirilemeyen metro tez konusu olur. Kimse bana hükümet demesin, aynı hükümet metroyu Torbalı’ya kadar getirirken Büyükşehirin başlattığı metroyu bitirememesi tamamen başkanın ve ekibinin beceriksizliğidir. Gören de sanki 50km metro hattı döşeniyor zanneder.

  2. Anonim dedi ki:

    CHP hala Aziz Kocaoğlu gibi başarısız bir adamı aday gösterirse çok büyük hata yapmış olur. 10 senedir ekstra tek bir iş yapmayan ve üniversitelere tez konusu olacak bitirilemeyen metro bile tekrar aday gösterilmemesi için yeterli sebeptir. Lütfen artık İzmir için Priştina gibi biri aday gösterilsin. Yoksa yazık olacak İzmir’e.

  3. Selçuklu dedi ki:

    Birde Selçukta partiye küstürülen gerçek partililer görülse de birileri SAYIN belediye başkanımızı şikayet etse

  4. Anonim dedi ki:

    musa çam sana verdiğim oylar haram olsun siz adam olmazsınız. yazıklar olsun hepinize.