site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP Selçuk’ta 5 İsim Disipline Sevk Edildi

CHP Selçuk’ta 5 İsim Disipline Sevk Edildi
14.09.2014
A+
A-

chp

CHP İzmir’de yerel seçim sürecinde parti aleyhine çalışan isimlere yönelik il başkanlığına gönderilen dosyalar, Cumhurbaşkanlığı seçiminin geride kalmasının ardından bir bir karara bağlanıyor.İl yönetimi Bayraklı’dan 3, Selçuk’tan da 5 partiliyi ihraç istemiyle tedbirli olarak disipline sevk etti.Disipline giden isimler arasında eski meclis üyeleri,ilçe yöneticisi ve yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olmuş isimler var.Öte yandan bazı il yöneticileri il sekreteri Sevda Kılıç’ın yönetim kurulunda konuşulmadan PM’ye aday olmasına sitem etti.Kılıç, toplantıda neden aday olduğunu anlattı.

CHP İzmir’de, Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle stop eden disiplin harekatı yeniden start alırken, il yönetimi dosyaları bir bir disiplin kuruluna sevk ediyor.

İl yönetimi yerel seçim sürecinde parti aleyhinde çalıştığı tespit edilen isimlerin rafta duran dosyalarını, hukuk komisyonunda tekrar görüşülmesinin ardından karara bağlamaya başladı. Sosyal medya üzerinden Genel Başkan’a hakaret ettiği iddiasıyla Kayhan Kantarlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na hakaret ettiği iddiasıyla Hasan Akkaya’yı geçtiğimiz günlerde ihraç istemiyle disipline sevk eden il yönetimi, gerçekleştirdiği toplantıda Bayraklı’dan 3, Selçuk’tan da 5 partiliyi ihraç istemiyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk etti.

GÜNGÖR, AÇIK VE IŞIK
Bayraklı’dan ilçe yöneticisi Gönül Güngör, eski meclis üyeleri Mehmet Ali Açık ve Hamza Işık’ın ihracı istendi. İlçe yöneticisi Güngör’ün seçim sürecinde DSP’ye destek verdiği iddiasıyla, Açık’ın belediye denetim kurulu raporunu basına sızdırdığı iddiasıyla, Işık’ın ise yerel seçim sürecinde sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar nedeniyle haklarında disiplin dosyası hazırlanmıştı.

SELÇUK’TA 5 İSİM
CHP Selçuk’ta ise parti aleyhinde çalıştıkları ve partiyi kamuoyunda tartışılır hale getirdikleri iddiasıyla Belevi eski Belediye Başkanı Özcan Işık, yerel seçimde belediye başkan aday adayı olan Sebahattin İzcioğlu, Nuriye Çiğdem ve parti üyeleri Bülent Arıbey ile Ali İritaşlı ihraç istemiyle tedbirli olarak disipline sevk edildi.

NEDEN DANIŞMADAN ADAY OLDUN
Öte yandan bazı il yöneticileri, il sekreteri Sevda Kılıç’ın yönetim kurulunda konuşulmadan PM’ye aday olmasına sitem etti.İl yöneticilerinin neden aday olduğunu sorduğu Kılıç’ın, “Benim adaylık düşüncem yoktu. PM’nin seçiminin olduğu sabah il başkanı beni aradı. Milletvekilimiz Alaattin Yüksel ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’yla birlikte Genel Merkez’e beni önerdiklerini ifade etti. Ben de kalkıp Ankara’ya gittim. Hiçbir hazırlığım yoktu. Kart bile bastırmadım. Başvurumu da son dakikada yaptım” dediği öğrenildi.

SARIKÜSE’DEN ÇIKIŞ
İl Gençlik Kolu Başkanı Sinan Sarıküsenin’de “ Böyle bir şeyi konuşmaktansa gençlik kollarından gelen bir ablamızın PM’de yer alması için neden çalışma yapmadığımızı konuşmamız lazım” çıkışında bulunduğu belirtildi.

 

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    yaşasın demokrasi:neden aday oldun sorusu ne ya ayıp be

    1. Anonim dedi ki:

      Neden aday adayı oldun değil neden aday olamadığını düşüneceksin. Aday olamayınca ihanet etmeyeceksin. Benden sonrası tufan demeyeceksin. Üç kuruşluk menfaatin için ne kendine ne de davana ihanet etmeyeceksin. Adam olacaksın. Fikrin ne ise zikrin de o olacak. Makam mevki sahibi olmak için inanmadığını söylediğin fikirlere, hırsızların uğursuzların, katillerin safında olmayacaksın.

  2. Vatandaş dedi ki:

    Partiye kayıtlı tüm üyelerin hepsi Selçuk’ta seçimi alamadık diye disiplin kuruluna dilekçe vermesi gerekir,ayrıca tıpış tıpış cumhurbaşkanlığı seçiminde sandığa koşarak gittik diye en son chp sinde İzmir’de ceketi koysan kazanır diyen genel merkezin mykk hiç İzmir’liye görev vermediği için kendilerini disipline sevklerini kampanya halinde istemeleri gerekir.

  3. ESKİ ÜYE dedi ki:

    VATANDAŞ a Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda söylediklerine katılıyorum. Ancak MYK seçimleri konusunda tüzük ne yetki veriliyorsa o yapılmıştır. Parti içi demokrasi biz partililerin mücadelesi ile gelişecektir.Genel merkez merkez atama yapacağım dediğinde kabul edip birilerinin kuyruğuna takılacaksın, Atanamayınca da, partide demokrasi yok diyeceksin, alehte çalışacaksın ,disipline verilincede; demokrasi yok diyeceksin. o zaman kimse size inanmaz.

  4. Vatandaş dedi ki:

    Parti tüzüğü her partiden adam getirip bu partiye hizmet etsin nerede yazılı,Bekaroğlu,Berberoğlu bunlar bu partiyi nereye taşıyacak,Bunlar yarın her bölgesinden üç beş mv.çıkartacak bu partide yarım asırdır üye olan onlara oy taşıyacak mücadele edecek, sağlaşarak sosyal demokratlık olmaz ben düz üyeyim delege dahi değilim ama kayıtlı olmakla övündüğüm Atatürk’ün partisinde bu türlü yapılan hataları kabul etmem,böyle yapılıyorsa birileride bunu eleştirmiyorsa kadrolu ana muhalefet partisi olmayı dahi bulamayız,örnek mi?1999 baraj altı…

  5. Anonim dedi ki:

    asıl bomba mhp den geliyormuş duyduğuma göre..tam 142 delegeyi kapı önüne koyacaklarmış..içlerinde eski belediye bş adayları meclis üyeleride varmış..tam temizlik yani..eeee sen mhp liyim deyip sağda solda ..sonrada gidip 3 kuruşluk menfeat için başka partilerin kucağına oturursan adamlarda seni kapı önüne koyarlar..helal olsun

  6. selcuklu dedi ki:

    Levent başkan sende bir atak göster satilik zihniyeti kamu oyuna sende ilan et disarda MHP liyim diyip ama ruhunu şeytana satmış karakteri ve kişiliği bir dansöz ün kivrakligini aratmayan karektersizleri senrrezil et etki bu halk bunu görsün bir daha bu karektersizlere inanmasin umudumuz sensin…

  7. ÜÇ HİLAL dedi ki:

    MHP den belediye başkan adayı olup da oğlunu belediyeye sokmak için AKP nin kucağına oturanlardan başlayın. Karakter ve kişiliğin dibe vurduğu durum.

  8. anonim dedi ki:

    VATANDAŞ sen önca partine oy vereceksin . gerisini sonra konuşuruz.

  9. vay anam vay dedi ki:

    hepiniz atatürke kurban olun. bende tabi. partiyi ne hale getirdiniz entrikalarla. hiç bi partili değilim şükürler olsun rabbime. çünki dürüstü yok. en iyi chp liden daha sosyal demokratım. en iyi mhpliden daha çok milliyetçiyim. akp yı zaten saymıyorum. adamlar zaten sevmediklerini söylüyorlar açık açık. sorarım sizlere yahu çok sevdiğiniz atatürkün partisini onun içinmi bu hallere getirdiniz bi düşünün. koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler

  10. vatandaş dedi ki:

    Vatandaşın oyu üye olduğu parti dışında başka yere atmaz, etik olan budur, işte hep bunlar birbirinden kuşku duyan kendini partili sandıran, ucuz çıkar uğruna oyunu gezdiren ama başkasına da aman ha! partiye at derler.Yerel seçimlerde canlı örneği vardır.Bir partide yapılan hataları eleştirmek ve doğru düşünmek ne zaman suç sayılır.Kişi kendinden bilirmiş işi,demek ki kendi atmıyor herkesi öyle sanıyor.

  11. belevili dedi ki:

    arkadaslar neden anamıyorlarki sanki özcan ışık sebahattin izci su veya bu onlar olmasaydı biz yani chp secim mi kazanacaktı .arkadaslar secimi kaybeden chp degil selcukta sayın vefa ilgun dür. belevine gelipte kabadayı gibi konusan o kaymakama gider yapan polişi gider yapan o 15 yıl halktan ayrı düsen o.özcanın eksiklerini ögrenmek icin belevinden belevinden mecliş üyesi cıkardı ama biz hic tanımıyoruz “””””””rabbani kurudala selam verdi yıllarca chp emek vermis sami türüdüye hakaret etti o konusmasında sami türüdunun eside chp nin bayragını sallıyordu.yazı yıllarca verilmis emekler 5 dk siyasi cıkar icin silinmemeli .

  12. şirinceli dedi ki:

    anonim burda da mı karşıma çıktın.. millete adamlık dersi veriyosun da keşke ziraz da sen nasiplenseydin ya.sen özcanın üç kuruşluk menfaat için karşı tarafa çalıştığını söylüyosun da sen net sayfalarında farklı adalarla gezinip millete iftira atmayı kaç kuruştan yapıyosun?seni gidi akpli seni.sen yakında zeynelci de olursun

  13. delege dedi ki:

    adamcağız diyor ki.davanı satmayacaksın.özcana aday olamayınca ihanet etmeyeceksin diyor.ben merak ediyorum arkadaş özcan başkanın bir tane ihanet cümlesi, birtane ihanet görüntüsü,bir tane belge yani varsa burada yayınlayın.adam sadece selçukğa adayım dedi.kıyamet koptu.o aday olsaydı anonim giller akp ye çalışacakmış belli oldu.vefa veya çevresindeki üçbeç ANONİMİN arkadaş kazansaydı çıkarları neydi ACABA.YARIM KALAN BİR ŞEYLERİNİZ mi var.eh be anonim gidin ki başka bir partili yönetsin selçuğu.yoksa senin gibiler korkarım akp yi kalıcı yapmaya çalışıyorsunuz selçukta.ayıp be dostum.özcanı halk biliyor.onun nasıl partili olduğu bizler biliyoruz.partiyi satanın ANONİMGİLLER oldugunuda biliyoruz.sen özcanı tanı konuş gör dinle. eminim ki yüzün kızaracak.ah alıyorsun çoluk çocuğundan çıkar zaman la göreceksin.ayıp ve çok yazık.