site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP Selçuk: Kamu hizmetleri kişisel siyasi ihtiraslara malzeme edilemez

CHP Selçuk: Kamu hizmetleri kişisel siyasi ihtiraslara malzeme edilemez
22.05.2021
A+
A-

Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm kamu kurumları, yasalarımızla belirlenen alanlarda halkımıza hizmet etmekle yükümlüdür. Her kurum kendi alanında kamusal hizmetleri planlar ve hayata geçirir.

Efes Selçuk’ta da başta Belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurumlarımız bu çerçevede çalışmalar sürdürmektedir. Hizmeti üreten kamu kurumlarıdır, hizmetin muhatabı ise ayrım gözetmeksizin tüm halkımızdır.

Efes Selçuk ve İzmir kamuoyu, uzun zamandır bu yasal ve meşru çerçevenin dışında bir siyasi ihtiras tarafından yanıltılmaya ve manipüle edilmeye çalışılıyor.

Kamusal hiçbir temsiliyeti ve kimliği olmayan ve AKP İlçe Başkanı olarak da tanınan Selim Girbiyanoğlu beyefendi, kişisel siyasi ihtirasları uğruna, Belediyemizin ve diğer kamu kurumlarımızın çalışmaları hakkında açıklamalarda ve yetkisiz eylemlerde bulunarak kamuoyunu yanıltmaya çalışmaktadır.

Yakın geçmişte Kızılay yardımlarını ve Orman Bakanlığı fidelerini kişisel siyasi ihtirasları için kullanan Selim Girbiyanoğlu, şimdi de DSİ’nin uzun dönemdir planladığı ve gerçekleştirileceği bilgisini Belediye Başkanımız Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel’e de aktardığı köprü projesini kişisel siyasi çıkarlarına alet etmeye kalkışmaktadır.

Efes Selçuk halkının yasal ve meşru iradesinin tecelli ettiği Belediye Meclisi’nin yolunu bilmeyenlerin kentimizde sürdürülen kamusal hizmetler hakkındaki bilgisizliğini doğal karşılamakla birlikte, siyasal ve kamusal edepten uzak kişisel siyasi hırslarla halkımızı yanıltılma çabalarını kınıyoruz.

Efes Selçuk ve İzmir kamuoyuna saygıyla duyurulur…
CHP Selçuk İlçe Örgütü

YORUMLAR
  1. Efesli dedi ki:

    Aman Selçuk’a hizmet gelmesin,birlik olupta bu bölgeye hizmetler gelirse ne olur? Izban var ama giden gelemiyor gelen gidemiyor Selçuk devlet hastanesi merdiven altı gibi hizmet vermeye çalışıyor,kapalı pazar yeri Selçuk’a yakışmaz diye yapılmıyor,ne güzel iki tane çürümeye terk edilmiş garajımız var, Selçuk her türlü hizmeti hak ediyor ama insanlar layık olduğu gibi yönetilir, atama adaylar olduğu sürece bu film böyle devam eder sadece figüranlar değişmez sadece seçim zamanı başkan adayları değişir genel merkezde yakını ve tanıdığı olan başkan adayı olur…