site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP İzmir 1. Bölge’de Musa Çam damgası

CHP İzmir 1. Bölge’de Musa Çam damgası
29.03.2015
A+
A-

1bolge-chp

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir 2. bölgede açık ara farkla birinci olduğu ön seçimde, 1. Bölgenin galibi de İzmir Milletvekili Musa Çam oldu. Çam, birinci bölgenin tamamında 14 ilçede en çok oyu alan aday adayı oldu. Çam, “Çok mutluyum. 7/24 çalıştım. Her üyeye dokundum” dedi.

CHP İzmir’de önseçime Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte mevcut İzmir milletvekili Musa Çam oldu.

1991 yılında yapılan ön seçimde Atilla Mutman, birinci çıkmış parti tek milletvekili çıkarmış ve Çam musacammeclise gidememişti. 1999 yılında yapılan ön seçimde Sabri Ergül’den sonra ikinci sırada çıkan Çam, parti baraj altında kaldığı için seçilemedi. DİSK eski Genel sekreteri olan Çam, 29 Mart 2015 tarihinde yapılan ön seçimde 1. bölgenin birincisi oldu.

14 İLÇEDE BİRİNCİ
Çam, birinci bölgenin tamamında 14 ilçede en çok oyu alan aday adayı oldu. Birinci bölgede 73 aday adayı ile yarışan Çam, gece boyunca cep telefonuyla arayanları yanıt verdi, partililerle kucaklaştı. Musa Çam, “Bu kez ön seçimin birinci oldum. Çok mutluyum. Başarının sırrı 14 ilçeyi gezdim, her üyeye dokundum. 7/24 çalıştım. Daha ne yapayım” dedi. Çam’ın başarısı parti içinde onun için “Birinci bölgenin Kılıçdaroğlu” denmesine neden oldu.
SERCAN AVCI/egepostasi.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.