site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çelik: Bir Kaç Mehmet Şehit Oldu Diye Meclis Toplanmaz

Çelik: Bir Kaç Mehmet Şehit Oldu Diye Meclis Toplanmaz
13.08.2012
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, tatilde olan meclisin olağanüstü toplanması hakkında çok sert konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP’nin TBMM’nin toplanmasına yönelik çalışmalarını eleştirirken, ”Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis’i toplamayız” ifadesini kullandı.

Habertürk’e konuşan Çelik, CHP’nin terör olayları nedeniyle Meclis’in olağanüstü toplanması girişimini şöyle değerlendirdi:

– Özellikle PKK’nın oluşturduğu bir gündemin peşine takılarak TBMM’yi toplantıya çağırmanın ne kadar çok yanlış olduğu, kanaatimizi biraz daha pekiştiriyor. Bu gelişmeden (CHP Milletvekili Aygün’ün kaçırılması) sonra Ak Parti tavrında değişiklik yapmayacaktır.

– TBMM, CHP’nin çağrısı üzerine toplanacaktır ancak Ak Parti grubu orada olmayacaktır. Hükümet işinin başındadır ve terörle mücadele etmektedir. Şemdinli’deki operasyonlar esnasında CHP bir manada PKK’nın propagandasına ve emellerine hizmet edercesine Türkiye’de olağanüstü bir durum varmış gibi panik havası yaratmıştır.

– Bizim ilk günden itibaren tepkimiz aynıdır. Biz bu toplantıya katılmayacağız. Çünkü terörle mücadeleyle ilgili yasal bir alt yapı boşluğu mu var, TBMM toplanıp yeni bir kanun mu çıkaracak?

– Gerekli olursa Meclis tabii ki toplanabilir ama PKK bomba patlattı diye, bir yeri bastı diye, birkaç Mehmet’i şehit etti diye örgütün her gün Türkiye’nin gündemini oluşturmasına müsaade etmemeliyiz. Bizim hassasiyetimiz budur.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sco_CaNiNi8[/youtube]

YORUMLAR
  1. 9 Eylul Ali dedi ki:

    AKP’li arkadaşlardan ricam, bu habere yorum yapmaları… Hükümetinizin bakanının açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz???????

  2. Kamran Çitak dedi ki:

    Bir canın ölümünü kanıksayan bu zihniyete yazıklar olsun..! Vatan için, senin benim için şehit oldu O insanlar…Bu kadar mı yitirdiniz insanlığınızı…Allah kimseye evlat acısı göstermesin…Dün Foça saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı iki oldu, Allah sabır ve güç versin acılı ailesine, yakınlarına…

  3. kemalinkemali dedi ki:

    Bir arkadaş akplilere seslenmiş yorum yapın demiş ama yorum yok, hiç birinden..Neredesiniz % 49, bu insanları başımıza musallat eden, KONUŞUN ?? Kaç mehmet şehit olursa, bu meclis toplanır,tatilini keser, birde sayı verin.

  4. şaziye söğütçü dedi ki:

    SİZİN MECLİSİ DEĞİL KENDİNİZİ BİLE TOPLIYACAK ZAMANINIZ OLMIYACAK BARDAK DOLDU TAŞIYO ANKARA MARŞIYLA GELEN İZMİR MARŞIYLA GİDER ŞAPKA DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ MİSALİ SON ÇIRPINIŞLARINIZ FAYDA ETMİYCEK KADDAFİDEN BETER OLUCAKSINIZ VATAN İÇİN ŞEHİT OLAN KARDEŞLERİME ALLAHTAN RAHMET AİLELERİNEDE SABIR DİLİYORUM

  5. selcuklu dedi ki:

    sen kimsin celik insallah serefsiz pkk senide kacırır

  6. GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER dedi ki:

    mustaak güzel kardeşlerim mustaak bu ükenin % 60 ına aptal diyeni zamanında vatan haini ilan etmedilermi. olan sürekli garibana oluyor gördünüzmü hiç zengin ocagına ateş düştüğünü. zengin oglu kışla içinde nöbet bile tutmuyor. benim ülkemin mazlum garibanı kurşunun önüne atlıyor. yatagında rahat uyusun diye korudukları bey agabeyleri onları ya kelle olarak görüyor. yada kele demekle yaptıkları saygısızlık yetmiyormuş gibi. bir kaç mehmet olarak nitelendiriyorlar. sayın akp kurmayları bu memleketin bir tek MEHMETİNİN ŞEREFİ, SİZİN TOPUNUZUN ŞEREFİNE AGIR BASAR. bu ülkenin mehmetleri hiç bir zaman bitmez ama bir gün sizler biteceksiniz. tükeneceksiniz, gideceksiniz. hemde yüce ATATÜRK’ün sözü gibi “GELDİKLERİ GİBİ GİDECEKLER” o günler yakındır. fitil ateşelndi top patlamak üzeredir.

  7. Öznur ÇALIKUŞU dedi ki:

    NORMALDİR.. KÖPEKSİZ KÖY BULDULAR DEĞNEKSİZ GEZİYORLAR.

  8. selcuklu dedi ki:

    sehitlere kelle diyen ziynet bir kac mehmet öldü dese ne olur aynı kafa akp ye oy veren arkadaslar bu konusma hakında ne düsünü yor