site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Camiye Dadanan Ayakkabı Faresi Kameraya Yakalandı

Camiye Dadanan Ayakkabı Faresi Kameraya Yakalandı
30.11.2013
A+
A-

hacifadil-camii

Üç ay kadar önce (7 Eylül 2013 cumartesi günü) Hacı Fadıl Camii’ne gelip cemaatin ayakkabılarını çalan hırsız geçtiğimiz cumartesi 23 Kasım 2013 tekrar aynı işlemi yine aynı camide gerçekleştirdi.

Zafer Mahallesindeki Hacı Fadıl Camii Hocası Ömer Gürbüz ve cami cemaati şaşkınlıklarını gizleyemedikleri olayda 60-65 yaşlarındaki adamın namaz kılınırken gelip ayakkabıları çalmasını şöyle açıkladılar “Biz namazdayken gelip ayakkabılarımızı çalıyor. Üstelik 60-65 yaşlarında bir adam. Namazdan sonra güvenlik kamerasından izledik, geliyor seçiyor ayakkabıları kendi ayağına göre sonra torbasına koyup gidiyor” dediler.

Hacı Fadıl Camii hocası Ömer Gürbüz “Emniyete şikayet ettik elimizdeki görüntüleri de verdik. Geçen aydan beri adam bulunamadı. Üstüne üstlük bir daha geliyor ve yine biz namazdayken yine aynı şekilde ayakkabıları çalıyor. Ek olarak da arkadaşımızın yeni aldığı şemsiyesini alıyor. Bir dahaki gelişinde artık neyimizi alacak merak ediyoruz” dedi.

Camide güvenlik kameralarının bulunduğunu ve bu sayede ayakkabı çalanın kim olduğunu gördüklerini belirten Hüseyin İbili “Emniyet artık bir çare bulmalı bu işe yoksa önüne gelen camimize gelip ayakkabılarımızı mı alacak?” dedi.
Kaynak: Sekiz Eylül Gazetesi

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.